Αδύνατη η επαναλειτουργία της ΔΟΥ Ηρακλείου πριν την ερχόμενη Τετάρτη (βίντεο)

Κρήτη
Αδύνατη η επαναλειτουργία της ΔΟΥ Ηρακλείου πριν την ερχόμενη Τετάρτη (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως διαπιστώθηκε και από την αυτοψία στο κτίριο το πρόβλημα είναι γενικευμένο και δεν περιορίζεται στο χώρο που όπως όλα δείχνουν εκδηλώθηκε η εμπρηστική επίθεση

Βαρύ πλήγμα στη λειτουργία της ΔΟΥ Ηρακλείου επέφερε η καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, το κτίριο παραμένει βυθισμένο στο σκοτάδι και η επαναλειτουργία φαίνεται αδύνατη πριν από τη ερχομένη Τετάρτη όπως διαπίστωσε κλιμάκιο στη ΑΑΔΕ που βρέθηκε σήμερα εκτάκτως στο Ηράκλειο.

Όπως διαπιστώθηκε και από την αυτοψία το πρόβλημα είναι γενικευμένο και δεν περιορίζεται στο χώρο που όπως όλα δείχνουν εκδηλώθηκε η εμπρηστική επίθεση.

Παράλληλα εξελίσσεται και η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η καταστροφική πυρκαγιά με όλες τις ενδείξεις να συγκλίνουν στον εμπρησμό.

Εικόνες από βίντεο που έχει στη διάθεση του το ανακριτικό της πυροσβεστικής φαίνεται να έχουν καταγράψει τις κινήσεις τουλάχιστον ενός ατόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο που ξέσπασε η φωτιά βρέθηκε μπιτόνι που προφανώς περιείχε εύφλεκτο υγρό, ένα σπασμένο τζάμι και πατημασιές στον τοίχο, από όπου φαίνεται ότι σκαρφάλωσε τουλάχιστον ένα άτομο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News