Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Έκλεψε αυτοκίνητο και αποκοιμήθηκε στη μέση του δρόμου - Τον ξύπνησαν οι… αστυνομικοί!

Κρήτη
Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Έκλεψε αυτοκίνητο και αποκοιμήθηκε στη μέση του δρόμου - Τον ξύπνησαν οι… αστυνομικοί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια ουσιών και για αυτό κατέληξε να κοιμάται στη μέση του δρόμου - Περαστικοί ειδοποίησαν τις αρχές

Ένα περίεργο περιστατικό,  που ενδέχεται να κρύβει και έντονο παρελθόν, ερευνά τις τελευταίες ημέρες το ΑΤ Ιεράπετρας.

Στο επίκεντρο βρίσκεται ιδιοκτήτης επιχείρησης ξυλείας της Ιεράπετρας που πρόσφατα καταστράφηκε ολοσχερώς από εμπρησμό  και πλέον έγινε θύμα και νέας επίθεσης από άτομα που ενδεχομένως είχαν εμπλοκή και στο προηγούμενο περιστατικό.

Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της περασμένης Τρίτης 29 Νοεμβρίου, δύο άτομα έκλεψαν αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είχε αγοράσει την ίδια ημέρα και από εκεί ξεκίνησε μια απίστευτη ιστορία.

Οι δύο δράστες κινήθηκαν προς την κοινότητα της Επισκοπής, σύμφωνα με το radiolasithi.gr, όπου τράκαραν κάποια σταματημένα οχήματα και στη συνέχεια επέστρεψαν προς την πόλη της Ιεράπετρας.

Η συνέχεια δόθηκε το πρωί της Τετάρτης όταν το κλεμμένο αγροτικό εντοπίστηκε στη μέση του κεντρικού επαρχιακού δικτύου Επισκοπής-Ιεράπετρας με τον οδηγό να κοιμάται και το όχημα να έχει ένα σκασμένο λάστιχο.

Περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης.

Όπως φαίνεται και οι δύο εμπλεκόμενοι είναι γνωστοί στις αρχές τόσο για χρήση ναρκωτικών αλλά και για περιστατικά κλοπών.

Ο οδηγός φαίνεται πως ήταν υπό την επήρεια ουσιών και για αυτό κατέληξε να κοιμάται, ενώ ο δεύτερος δράστης είχε διαφύγει όταν το κλεμμένο αυτοκίνητο σταμάτησε την πορεία του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News