Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της 21χρονης Έμμας - «Πήρε μια καρδιά λιονταρίσια»

Κρήτη
Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της 21χρονης Έμμας - «Πήρε μια καρδιά λιονταρίσια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αξιοθαύμαστη και συγκλονιστική είναι η δύναμη ψυχής που δείχνουν οι γονείς της αδικοχαμένης Έμμας που «έσβησε» στη Θεσσαλονίκη

Συγκίνηση προκαλεί το μεγαλείο της ψυχής των γονιών της αδικοχαμένης 21χρονης Εμμανουέλας, που έπεσε θύμα τροχαίο με εγκατάλειψη σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Οι γονείς της αδικοχαμένης Έμμας, έκαναν πράξη την επιθυμία της να δωρίσουν τα όργανά της, χαρίζοντας ζωή σε μια 40χρονη μητέρα που πήρε την καρδιά της και σε ακόμα τρεις ανθρώπους που πήραν νεφρούς και ήπαρ.

Η μητέρα της θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στη γυναίκα που πλέον έχει την καρδιά της. «Μέσω αυτής το παιδί μου δεν έχει χαθεί», είπε και εξέφρασε την επιθυμία να τη συναντήσει και να την αγκαλιάσει, όπως θα έκανε με το παιδί της.

//--> //-->

Η 40χρονη μητέρα που νοσηλεύεται στο Ωνάσειο ήταν στο τελικό στάδιο καρδιακής ανεπάρκειας και σώθηκε χάρη στην καρδιά της Εμμανουέλας.

Η μητέρα της 21χρονη έστειλε μήνυμα μέσω του Open λέγοντας: «Για αυτή τη μητέρα που πήρε την καρδιά του παιδιού μου θέλω να ξέρει ότι είναι διπλά τυχερή, όχι μόνο γιατί βρέθηκε μια συμβατή καρδια, αλλα γιατί δεν πήρε την οποιαδήποτε καρδιά. Πήρε μια καρδιά ατόφιο χρυσάφι, μια καρδιά που χτυπούσε μόνο για να κάνει το καλό, μια καρδιά που ήξερε μόνο να αγαπά. Θέλω να την παρακαλέσω να την προσέχει σαν τα μάτια της ώστε να συνεχίσει να χτυπάει για πολλά χρόνια ακόμα. Να τη χρησιμοποιεί μόνο για να κάνει καλό και αν ποτε για κάποιο λόγο λυγίζει να σκέφτεται οτι η καρδιά που χτυπάει μέσα της είναι μια καρδιά λιονταρίσια, άνηκε στο πιο δυνατό, χαμογελαστό και αισιόδοξο γεμάτο ενέργεια και πείσμα πλάσμα που κατάφερνε ότι έβαζε στόχο. Να χαμογελάει πάντα και να χαίρεται κάθε δευτερόλεπτο με τους ανθρώπους που αγαπάει κυρίως με το παιδάκι της γιατί, όπως σίγουρα ξέρει, τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Το ήπαρ της Έμμας μεταμοσχεύτηκε σε έναν 62χρονο από τα Γρεβενά, ενώ μια καλύτερη ζωή περιμένει και δύο άλλες γυναίκες, μια 55χρονη στο Λαϊκό και μία 52χρονη στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, στις οποίες μεταμοσχεύτηκαν οι νεφροί της φοιτήτριας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News