Ρέθυμνο: Νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης μαθήτριας εξετάζει η ΕΛΑΣ

Κρήτη
Ρέθυμνο: Νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης μαθήτριας εξετάζει η ΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσήχθη στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου 60χρονος δάσκαλος  

Μία νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος μιας ανήλικης μαθήτριας, μόλις 5 ετών που φοιτά σε σχολείο της επαρχίας εξετάζουν τις τελευταίες ώρες με πολλή προσοχή οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου.  

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του κοριτσιού μαζί με την κόρη τους στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, σε βάρος ενός 60χρονου δασκάλου στο επάγγελμα που διδάσκει στο σχολείο που φοιτά το κοριτσάκι. 

Οι έως τώρα πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι το κοριτσάκι ήταν αυτό που εκμυστηρεύτηκε στους γονείς του τα «ύποπτα» χάδια που δέχτηκε από τον δάσκαλο, με αποτέλεσμα να θορυβηθούν και να σπεύσουν χωρίς να χάσουν χρόνο να καταγγείλουν το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές.  

Η ΕΛΑΣ από την πλευρά της έχει ήδη προσαγάγει τον 60χρονο άνδρα στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, ενώ προχώρησε και σε έρευνα στο σπίτι του -που βρίσκεται σε χωριό της ενδοχώρας- κατά την οποία κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής προκειμένου να ερευνηθεί.  

Πάντως μέχρι και αυτή την ώρα η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο η προσαγωγή του 60χρονου να μετατραπεί σε σύλληψη ανάλογα με τα στοιχεία που θα προκύψουν. 

(φωτογραφία αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News