Λένε… το νερό νεράκι οι κάτοικοι στις Πατέλλες

Κρήτη
Λένε… το νερό νεράκι οι κάτοικοι στις Πατέλλες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νερό - νεράκι λένε οι κάτοικοι στις Πατέλλες, που επιχειρούν όπως - όπως να καλύψουν τις ανάγκες τους!

Ένα σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι των Πατελλών, καθώς οι βρύσες τους δεν τρέχουν νερό με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλύψουν ούτε τις βασικές τους ανάγκες.

Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου της περιοχής στο nearkiti.gr οι βρύσες τους δεν τρέχουν νερό από την προηγούμενη εβδομάδα. Το πρόβλημα εστιάζεται κυρίως στην οδό Κοιράνου (πάροδος της Λαγκαδά).

Οι ίδιοι οι κάτοικοι σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, μάλιστα προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την ΔΕΥΑΗ, όπου η απάντηση που παίρνουν είναι ότι «τα συνεργεία είναι έξω για να επιδιορθώσουν βλάβη», στην οποία αφήνουν να εννοηθεί ότι οφείλεται και η διακοπή του νερού.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο σήμερα Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου, έπειτα από τηλεφώνημα πάλι κατοίκων στη ΔΕΥΑΗ, αυτό που τους είπαν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει είναι «ότι ίσως υπάρχει υπερκατανάλωση και γι’ αυτό το κλείνουν». Όταν μάλιστα αφήνουν το νερό ελεύθερο, όπως αναφέρει, το αφήνουν «μόνο δύο ώρες και δεν φτάνει σε ψηλότερες περιοχές, όπως η δική μας».

Το neakriti.gr, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ κ. Γιώργο Βουρεξάκη, ωστόσο δεν κατέστη εφικτή η επικοινωνία. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News