Χανιά: Επιχείρηση εντοπισμού - διάσωσης 78χρονου στα Σφακιά

Κρήτη
Χανιά: Επιχείρηση εντοπισμού - διάσωσης 78χρονου στα Σφακιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 78χρονος εντοπίστηκε αλλά έχει χτυπήσει στο πόδι - Στο σημείο αυτή τη στιγμή έχουν σπεύσει δυνάμεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρυσών και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανώπολης, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της ΕΜΑΚ

Μια μεγάλη επιχείρηση για την διάσωση ενός 78χρονου κυνηγού στήθηκε το μεσημέρι στην περιοχή των Σφακιών, καθώς ο ηλικιωμένος είχε χτυπήσει στο πόδι και ήταν αδύνατον να επιστρέψει μόνος του πίσω.  

Ο άνδρας, είχε πάει το Σάββατο με τους γιούς για κυνήγι.

Ωστόσο ξαφνικά, τα ίχνη του χάθηκαν.

Όσο περνούσε η ώρα και ο ηλικιωμένος ήταν άφαντος, τα παιδιά του άρχισαν να τον αναζητούν, «χτενίζοντας» κυριολεκτικά ολόκληρο το Σαββατοκύριακο την ευρύτερη περιοχή και κυρίως όλα τα πιθανά σημεία που εκτιμούσαν ότι θα μπορούσε να έχει πάει.  

Ευτυχώς, τον εντόπισαν περίπου 3 χιλιόμετρα πριν το καταφύγιο του Καλλέργη στο Ε4 μονοπάτι στο οροπέδιο Κατσιβέλι.

Επειδή όμως έχει χτυπήσει στο πόδι και δεν ήταν εύκολο να περπατήσει, ειδοποίησαν τις αρχές και έτσι στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση για την μεταφορά του με την συμμετοχή 2 οχημάτων με 10 πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρυσών και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανώπολης, ενώ ζητήθηκε παράλληλα και η συνδρομή της 3ης ΕΜΑΚ.  

Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα με 10 Πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρυσών και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανώπολης, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της 3ης ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου.

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News