Γιώργος Παπαδάκης: «Η Κρήτη μπορεί να κάνει τη διαφορά» - Τι είπε στην ΚΡΗΤΗ TV ο κορυφαίος πυρηνικός γιατρός

Κρήτη
Γιώργος Παπαδάκης: «Η Κρήτη μπορεί να κάνει τη διαφορά» - Τι είπε στην ΚΡΗΤΗ TV ο κορυφαίος πυρηνικός γιατρός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Παπαδάκης Ερευνητής Β’ και Επιστημονικός Υπεύθυνος της Μονάδας Υβριδικών Τεχνικών Μοριακής Απεικόνισης του ΙΤΕ είναι ανάμεσα στους επιστήμονες που ξεχώρισε για την Αμερικανική Εταιρεία Πυρηνικής Ιατρικής, που τον περιέλαβε στη λίστα με τους κορυφαίους πυρηνικούς ιατρούς του κόσμου

Ένας Κρητικός συγκαταλέγεται ανάμεσα στους σημαντικότερους πυρηνικούς γιατρούς του κόσμου, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Πυρηνικής Ιατρικής.

Πρόκειται για τον Γιώργο Παπαδάκη Ερευνητή Β’ και Επιστημονικό Υπεύθυνο της Μονάδας Υβριδικών Τεχνικών Μοριακής Απεικόνισης του ΙΤΕ, που δήλωσε συγκινημένος με αυτή τη διάκριση, εξηγώντας ότι όλοι οι υπόλοιποι επιστήμονες που διακρίθηκαν, προέρχονται από τα σημαντικότερα πανεπιστήμια του κόσμου.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε ότι μέσα σε αυτή τη λίστα είναι ο μοναδικός Έλληνας καθώς στο σύνολό τους οι υπόλοιποι διακριθέντες επιστήμονες από τον κορυφαίο παγκόσμια φορέα, είναι από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.

Έχοντας συνειδητά επιλέξει να βρίσκεται στην Κρήτη και το Ηράκλειο, ο κ. Παπαδάκης ανέφερε ότι η Κρήτη μπορεί να κάνει τη διαφορά και στην έρευνα, έχοντας ήδη δείξει σημαντικά δείγματα, που στο μέλλον μπορούν να γίνουν ακόμη πιο δυναμικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News