Σαράντα ημέρες χωρίς τον Κωστή Χαλαμπαλάκη - Το μήνυμα της συζύγου Ελπινίκης Γρινιεζάκη

Κρήτη
Σαράντα ημέρες χωρίς τον Κωστή Χαλαμπαλάκη - Το μήνυμα της συζύγου Ελπινίκης Γρινιεζάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σύζυγος του Κωστή Χαλαμπαλάκη εκφράζει δημόσια την ευγνωμοσύνη της σε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα στην οικογένεια τα τελευταία έξι χρόνια, σε μία δύσκολη διαδρομή όπως αναφέρει στο μήνυμά της

Σαράντα ημέρες πέρασαν από το θάνατο του Κωστή Χαλαμπαλάκη, του πολύ αγαπητού από τον κόσμο ηλεκτρολόγου και παλαίμαχου αμυντικού ποδοσφαιριστή στον αθλητικό Όμιλο Γαρίπας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών. 

Η σύζυγος του Κωστή Χαλαμπαλάκη, Ελπινίκης Γρινιεζάκη, εκφράζει δημόσια την ευγνωμοσύνη της σε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα στην οικογένεια τα τελευταία δύσκολα έξι χρόνια. Ακολουθεί το ευχαριστήριο μήνυμα της συζύγου:

« Ευχαριστήριο μήνυμα Ελπινίκης Γρινιεζάκη,

40 ημέρες πέρασαν… από την απώλεια του αγαπημένου μου συζύγου, Κωστή Χαλαμπαλάκη, και θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη, την εκτίμηση και τις ευχαριστίες μου σε ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας σε όλη τη δύσκολη διαδρομή που διανύσαμε τα τελευταία έξι χρόνια.

Ευγνωμονώ κι ευχαριστώ θερμά όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Νευρολογικής και της Πνευμονολογικής Κλινικής, καθώς και της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου∙ ιδιαιτέρως ευγνωμονώ κι ευχαριστώ την ιατρό νευρολόγο κα Κλειώ Σπανάκη, η οποία με την άριστη επιστημονική της κατάρτιση και την ποιότητα του χαρακτήρα της, υπήρξε σε όλη τη μακρά πορεία βαθιά υποστηρικτική σύμμαχος, ενώ ιδιαίτερη μνεία επιφυλάσσω στον ιατρό πνευμονολόγο κο Μιχάλη Φαναρίδη και την κα Βαγγελιώ Σωμαράκη, νοσηλεύτρια της Πνευμονολογικής Κλινικής, οι οποίοι με την ετοιμότητα, την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα της παρέμβασής τους χάρισαν λίγη ακόμα ζωή σ’ εκείνον και πολλή ελπίδα σε όλους μας.

Επιπλέον, τις ακούραστες νοσηλεύτριες της κατ’ οίκον νοσηλείας του ίδιου Νοσοκομείου Κατερίνα Κεραμά, Μαρία Παππά και Άντρη Ιωάννου, που μπήκαν στο σπίτι μας με ειλικρινή φροντίδα προς θεραπεία του σώματος και αγαλλίαση της ψυχής μας. Ακούραστη βοηθός υπήρξε για μας και η κα Νικολέτα Βασιλάκη-Μηναδάκη κατά τους τελευταίους τέσσερεις μήνες.

Τέλος, θυμάμαι πάντα με ευγνωμοσύνη τον κάθε φίλο και συγγενή που στάθηκε πλάι μας, συμβάλλοντας στην βελτίωση της ποιότητας της δύσκολης καθημερινότητάς μας. Γιάννη Τζανακάκη, Δέσποινα Λουλάκη, Μανόλη Λαμπράκη και όλοι εσείς της πολυκατοικίας μας, ευχαριστώ που ζήσατε σχεδόν μαζί μας και είστε πάντα εδώ.

Η σύζυγος»

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η τέλεση του μνημοσύνη στην Γαρίπα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News