Ρέθυμνο: Ο Γιώργος Βλαστός ορκίστηκε μέλος του δημοτικού συμβουλίου

Κρήτη
Ρέθυμνο: Ο Γιώργος Βλαστός ορκίστηκε μέλος του δημοτικού συμβουλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Βλαστός ανέλαβε την θέση του εκλιπόντος Μιχάλη Ανδρουλάκη

Ο κ. Γεώργιος Βλαστός ανέλαβε σήμερα επισήμως καθήκοντα τακτικού Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Ρεθύμνης, στη θέση του εκλιπόντος Μιχάλη Ανδρουλάκη- τακτικού Δημοτικού Συμβούλου και Γραμματέα Δ.Σ του Δ.Ρ. από το Συνδυασμό Γ΄ « Οι πολίτες μπροστά - Ένας Δήμος για όλους ».

Η τελετή ορισμού του κ. Βλαστού πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη και παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού /κυκλοφοριακών θεμάτων κ. Θωμά Κρεβετζάκη /Επικεφαλής Συνδυασμού « Οι πολίτες μπροστά - Ένας Δήμος για όλους ».

Ο κ. Βλαστός αποδέχτηκε τον ορισμό του, σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία και βάσει της με Αρ. 19/2019 Απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνης, μετά την έγγραφη μη αποδοχή του ορισμού τους που κατέθεσαν οι κ. Ηλίας Σαμιώτης/ Ιατρός ΜΕΘ στο Γ.Ν.Ν.Ρ. και ο κ. Άρης Χατζηδάκης/ Πολιτικός Μηχανικός, οι οποίοι αναδείχθηκαν αναπληρωματικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, με το Συνδυασμό Γ΄ « Οι πολίτες μπροστά - Ένας Δήμος για όλους». Αμφότεροι επικαλέστηκαν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν τους επιτρέπουν να υπηρετήσουν με την απαιτούμενη συνέπεια το Δήμο Ρεθύμνης.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον κ. Βλαστό μια καλή και γόνιμη θητεία στο Δημοτικό Συμβούλιο και του κατέθεσε την πρόθεση του για αποτελεσματική συνεργασία προς όφελος της ρεθυμνιώτικης κοινωνίας και της εν γένει ανάπτυξης του Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News