Παρουσιάστηκε η μελέτη του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ

Κρήτη
Παρουσιάστηκε η μελέτη του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη σχετική μελέτη παρουσίασε η Δέσποινα Νάζου, Διδάκτωρ Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και μεταδιδακτορική ερευνήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτη, στο χώρο των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης

Παρουσιάστηκε η μελέτη του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ,  στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τον ρόλο των μικρών επιχειρήσεων στην τουριστική ανάπτυξη. 

Στην παρουσίαση της θεματικής μελέτης του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας - ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για τον ρόλο των πολύ μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην τουριστική ανάπτυξη του ν. Ηρακλείου, που πραγματοποιήθηκε παρουσία και του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά, παρευρέθηκε και χαιρέτησε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργο Καββαθά, με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορέων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο νομό Ηρακλείου και σε δήλωσή του ανέφερε: «Οι εκατοντάδες χιλιάδες πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της χώρας μας, πρέπει να αποτελέσουν τους πυλώνες εδραίωσης πρωτότυπων και παραγωγικών μορφών βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης. Ειδικά στον τόπο μας και σε συνδυασμό με τον πρωτογενή τομέα, ο ρόλος τους μπορεί να είναι καθοριστικός στην αναπτυξιακή προοπτική. Γι’ αυτό και τέτοιες πρωτοβουλίες από αξιόπιστους φορείς όπως είναι το Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ δεν είναι απλώς καλοδεχούμενες, αλλά αναγκαίες για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης και ευχή όλων μας είναι να υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια.».

Τη σχετική μελέτη παρουσίασε η Δέσποινα Νάζου, Διδάκτωρ Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και μεταδιδακτορική ερευνήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης, το απόγευμα της Δευτέρας 14/11, στο χώρο των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News