Δίκη Δουρουντάκη: «Ξυπνούν» μνήμες της πολύκροτης υπόθεσης δολοφονίας μετά από έφεση του εισαγγελέα

Κρήτη
Δίκη Δουρουντάκη: «Ξυπνούν» μνήμες της πολύκροτης υπόθεσης δολοφονίας μετά από έφεση του εισαγγελέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 45χρονος -τότε- κατηγορούμενος είχε πυροβολήσει θανάσιμα τον 70χρονο και δικάζεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Στις δικαστικές αίθουσες θα αναβιώσει σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, η πολύκροτη υπόθεσης δολοφονιάς του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη, μετά από έφεση που είχε ασκήσει ο εισαγγελέας κατά της πρωτόδικης αθωωτικής απόφασης για τον 48χρονο – σήμερα – κατηγορούμενο.

Η υπόθεση ανθρωποκτονίας θα εκδικαστεί σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης.

Ο 45χρονος -τότε- κατηγορούμενος είχε πυροβολήσει θανάσιμα τον 70χρονο και δικάζεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα ο κατηγορούμενος είχε αθωωθεί κατά πλειοψηφία (6-1), καθώς το δικαστήριο είχε κρίνει ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Τον βρήκαν θαμμένο με το αυτοκίνητό του

Ο Παντελής Δουρουντάκης βρέθηκε πολλές εβδομάδες μετά την εξαφάνισή του θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητό του σε περιοχή του Αλικιανού Χανίων. Ο άτυχος κτηνοτρόφος είχε εξαφανιστεί στις 7 Μαρτίου του 2018, όταν για τελευταία φορά πήγε στο κοπάδι του και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Ακολούθησαν πολύμηνες έρευνες από την Αστυνομία, ενώ οι Αρχές είχαν εντοπίσει τότε και το σήμα από τις δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας που είχε ο Δουρουντάκης. Σημειώνεται ότι το σήμα του ενός κινητού “φανέρωνε” διαφορετική τοποθεσία από αυτή που έδειχνε η δεύτερη συσκευή. Η σορός του Δουρουντάκη εντοπίστηκε τελικά τον Ιούνιο του 2018, μετά από υπόδειξη του 45χρονου –τότε- κατηγορούμενου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News