Οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Κρήτης στο επίκεντρο της συνάντησης Καββαθά - Αρναουτάκη

Κρήτη
Οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Κρήτης στο επίκεντρο της συνάντησης Καββαθά - Αρναουτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στο χώρο των Τεχνικών Σχολών Επιμελητηρίου Ηρακλείου παρέστησαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, επαγγελματικών φορέων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο νομό Ηρακλείου

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη είχε την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) κ. Γιώργος Καββαθάς, κατά την επίσκεψη του στο Ηράκλειο της Κρήτης .

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις ενώ και με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ αναφέρθηκε σε όλα τα επιμέρους ζητήματα που απασχολούν τον επισιτισμό υπογραμμίζοντας πως είναι ιδιαίτερα σημαντική η υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης για την ανάδειξη και προώθηση των αιτημάτων των επαγγελματιών, καθώς και με την θεσμοθέτηση σχετικής Αντιπεριφέρειας.

Στη συνάντηση μετείχε και η Πρόεδρος του Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης Ηρακλείου, κα Μαρία Αντωνακάκη.

Επίσης ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ παρέστη το απόγευμα της ίδιας ημέρα στην παρουσίαση της θεματικής μελέτης του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για τον ρόλο των πολύ μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην τουριστική ανάπτυξη του νομού Ηρακλείου όπου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό .

Την μελέτη παρουσίασε η Δέσποινα Νάζου, Διδάκτωρ κοινωνικής ανθρωπολογίας και μεταδιδακτορική ερευνήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης και εστιάζει στον τρόπο με τον οποίον οι πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν δυνητικά πυλώνες εδραίωσης πρωτότυπων και παραγωγικών μορφών βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης στον αγροτικό και αστικό χώρο του Νομού Ηρακλείου.

Στην εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στο χώρο των Τεχνικών Σχολών Επιμελητηρίου Ηρακλείου παρέστησαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, επαγγελματικών φορέων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο νομό Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News