default-image

Ηράκλειο: Ξεκίνησε ο διήμερος εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου

Κρήτη
Ηράκλειο: Ξεκίνησε ο διήμερος εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πρωτοβουλία των Φοιτητικών Συλλόγων Ιατρικής, Βιολογικού και ΣΕΥΠ, πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φορά στην πόλη του Ηρακλείου εορτασμός για αυτήν την ιστορική εξέγερση που σηματοδότησε μια σειρά νικηφόρων αγώνων του λαού και της νεολαίας

Από το πρωί, σήμερα Τετάερτη 16 Νοεμβρίου 2022, ξεκίνησε ο διήμερος εορτασμός της Επετείου του Πολυτεχνείου στη Λότζια!

Με πρωτοβουλία των Φοιτητικών Συλλόγων Ιατρικής, Βιολογικού και ΣΕΥΠ, πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φορά στην πόλη του Ηρακλείου εορτασμός για αυτήν την ιστορική εξέγερση που σηματοδότησε μια σειρά νικηφόρων αγώνων του λαού και της νεολαίας!

Όπως τονίζουν σε σχετική τους ανακοίνωση οι φοιτητές:

Τα κεκτημένα αυτά προσπαθεί η κυβέρνηση ΝΔ να αναιρέσει: από την κατάργηση του 8ωρου, την απαγόρευση διαδηλώσεων και την κατάργηση Ασύλου, μέχρι και την επίθεση στο δημόσιο σύστημα Υγείας και την καθολική πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εμείς, τιμούμε την ιστορική αυτή ημέρα πραγματοποιώντας εορτασμό του Πολυτεχνείου και κρατώντας αυτές τις μνήμες ζωντανές!

Το πρόγραμμα του εορτασμού έχει ως εξής:

Τετάρτη 16 Νοέμβρη από το πρωί: τραγούδια, μικροφωνική εκδήλωση και προβολή ντοκιμαντέρ/συζήτηση στις 17:00

Πέμπτη 17 Νοέμβρη από το πρωί: έκθεση φωτογραφίας, μικροφωνική εκδήλωση, χαρτοκολλάζ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News