Ηράκλειο: Χωρίς νερό απο το απόγευμα της Δευτέρας έως αύριο Τρίτη η Θέρισος - Προβλήματα και σε άλλες περιοχές

Κρήτη
Ηράκλειο: Χωρίς νερό απο το απόγευμα της Δευτέρας έως αύριο Τρίτη η Θέρισος - Προβλήματα και σε άλλες περιοχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΕΥΑΗ ενημερώνει τους δημότες ότι από το απόγευμα της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου έως το βράδυ της Τρίτης 15 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ύδρευσης στην περιοχή της Θερίσου, στο πλαίσιο της απομόνωσης των παλαιών δικτύων ύδρευσης της περιοχής και σύνδεσης με το νέο δίκτυο

Χωρίς νερό από σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου το απόγευμα έως αύριο Τρίτη 15 Νοεμβρίου το βράδυ, θα μείνει η περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει η ΔΕΥΑΗ, από το απόγευμα σήμερα  Δευτέρα, έως το βράδυ της Τρίτης 15/11 θα πραγματοποιηθεί διακοπή ύδρευσης στην περιοχή της Θερίσου, στo πλαίσιο της απομόνωσης των παλαιών δικτύων ύδρευσης της περιοχής και σύνδεσης με το νέο δίκτυο.

Επίσης η ΔΕΥΑΗ προκειμένου να αποκαταστήσει ζημία στον κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό των Μαλίων θα πραγματοποιήσει αργά το βράδυ γενική διακοπή έως και αύριο Τρίτη 15-11-2022 (αργά το απόγευμα).

Την ίδια ώρα ωστόσο, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση της ζημίας από τη διακοπή στον αγωγό των Μαλίων.

Ενδεχομένως θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στις παρακάτω περιοχές: 

Περισσότερες πληροφορίες επί της διανομής του νερού δίνονται καθημερινά καλώντας στον πενταψήφιο αριθμό 11122 (χωρίς κωδικό κλήσης 2810) ή στο 2810-339050 (αστική χρέωση) ή και από την ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News