Κρήτη: Νέο βίντεο με το 2χρονο που μαζεύει ελιές αυτή τη φορά να μεταγγίζει στράφυλα για ρακί (βίντεο)

Κρήτη
Κρήτη: Νέο βίντεο με το 2χρονο που μαζεύει ελιές αυτή τη φορά να μεταγγίζει στράφυλα για ρακί (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μητέρα του μικρού μιλώντας στο neakriti.gr είχε αποκαλύψει πως επιφυλάσσονται να του μάθουν να βγάζει ρακί πράγμα που και έγινε

Ο μικρός Στέλιος που μαζεύει ελιές και αρμέγει πρόβατα έρχεται με ένα νέο βίντεο να καταπλήξει τους «θαυμαστές» του. Στην εκπομπή της «ΚΡΗΤΗ TV» «Κρήτη Σήμερα» ο 2χρονος μπόμπιρας φαίνεται να μεταγγίζει τα στράφυλα και να τα βάζει μέσα στον κουβά για να βγάλει ρακί!

Η μητέρα του μικρού μιλώντας στο neakriti.gr είχε αποκαλύψει πως επιφυλάσσονται να του μάθουν να βγάζει ρακί πράγμα που και έγινε!

Οι γονείς του Μπάμπης Ανδριανάκης και Κρυσταλλένια Βλαχάκη μίλησαν στην εκπομπή για το προκομένο αγοράκι τους λέγοντας ότι για αυτούς δεν αποτελεί έκπληξη αλλά είναι κάτι συνηθισμένο. Ανέφεραν μάλιστα ότι λαμβάνουν διάφορα σχόλια για τον πιτσιρικά που αγάπησε όλη η Ελλάδα και αρνητικά αλλά κυρίως θετικά.

Το κοινό γνώρισε τον Στέλιο από τα βιντεάκια που αναρτά η μητέρα του σε TikTok και Facebook, την ώρα που έχει «ριχτεί» στη δουλειά!

Ο μικρός Στέλιος αν και μόλις 2 ετών ακολουθεί τον πατέρα του στα χωράφια και έχει μάθει να καθαρίζει τις ελιές και να τις βάζει μέσα στα τσουβάλια, να στρώνει τα πανιά κάτω από τα ελαιόδεντρα ακόμη και να μαζεύει λαχανικά από τον κήπο.

Ο κ. Μπάμπης δήλωσε στο neakriti.gr, ότι «Ο Στέλιος βοηθάει όπως μπορεί, μαζεύει πατάτες, κόβει σταφύλια, στρώνει μπαγκάλια», και συνέχιζε αποκαλύπτοντας ότι και ο ίδιος  ασχολούνταν από μικρός με τέτοιου είδους ασχολίες, «μικρόβιο» το οποίο απέκτησε και ο μικρός του γιος. «Είμαι γέννημα - θρέμμα αγρότης» δήλωσε χαρακτηριστικά. Το δίχρονο αγοράκι, μπορεί να είναι μικρό σε ηλικία, ωστόσο βοηθάει σαν ένας… έμπειρος αγρότης!

«Ασχολούμαστε με την γυναίκα μου πολύ με τα αγροτικά, οπότε αναγκαστικά τον είχαμε από πολύ μικρό μαζί μας» είπε ο κ. Ανδριανάκης, ο οποίος «αποκάλυψε» ένα περίεργο και συνάμα χαριτωμένο περιστατικό με τον μπόμπιρα. «Όταν ο Στέλιος ήταν 40 ημερών, η γυναίκα μου τον έφερε στο χωράφι, τον άφησε σε ένα τσουβάλι και αυτός… κοιμήθηκε εκεί!».

Τα βίντεο με τον μικρό που μαζεύει ελιές και αρμέγει πρόβατα έχουν κάνει το γύρο της Ελλάδος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News