Χανιά: Φάρσα για βόμβα… για να μην δικαστεί στο Εφετείο (βίντεο)

Κρήτη
Χανιά: Φάρσα για βόμβα… για να μην δικαστεί στο Εφετείο (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σημερινό τηλεφώνημα δεν έμοιαζε με αντίστοιχα περιστατικά που είχαν καταγραφεί πριν περίπου δύο εβδομάδες

Μετά το τηλεφώνημα από αγνώστους για τοποθέτηση βόμβας στα κτήρια των δικαστηρίων στα Χανιά, το πρωί της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου, σε λειτουργία τέθηκαν και πάλι οι δικαστικές υπηρεσίες, αφού ακολουθήθηκε όλη η προβλεπόμενη διαδικασία.

Δυνάμεις της αστυνομίας κινητοποιήθηκαν άμεσα και ερεύνησαν τους χώρους των δικαστηρίων και με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου, αφού προηγουμένως εκκενώθηκε ο χώρος, για τον εντοπισμό του εκρηκτικού μηχανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημερινό τηλεφώνημα δεν έμοιαζε με αντίστοιχα περιστατικά που είχαν καταγραφεί πριν περίπου δύο εβδομάδες. Στις προηγούμενες φάρσες το μοτίβο ήταν πανομοιότυπο με μια γυναικεία φωνή σε ηχογραφημένο μήνυμα να προειδοποιεί για τοποθέτηση βόμβας, ενώ σήμερα στο Εφετείο τηλεφώνησε ένας άνδρας και δεν πρόκειται για ηχογραφημένο μήνυμα.

Μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Χανιών υποστηρίζουν ότι περιστατικά σαν το σημερινό είναι συνηθισμένα με άγνωστους δράστες να τηλεφωνούν για τοποθέτηση βόμβας με σκοπό να αποφύγουν την εκδίκαση υποθέσεών τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News