Ηράκλειο: Ρυάκια τα λύματα στη Ροδιά - Πέρασαν 40 ημέρες και η δυσοσμία πνίγει τους κατοίκους (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Ρυάκια τα λύματα στη Ροδιά - Πέρασαν 40 ημέρες και η δυσοσμία πνίγει τους κατοίκους (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάνω από ένα μήνα τρέχουν λύματα αποχέτευσης στη Ροδιά Μαλεβιζίου, με τους δημότες να κάνουν λόγο για αδιαφορία των αρμοδίων

 

  • Πέρασαν σαράντα ημέρες και η δυσοσμία πνίγει τους κατοίκους του οικισμού
  • Η κακοτεχνίες στα φρεάτια γέμισαν με λύματα την περιοχή
  • Αναγκαίες οι παρεμβάσεις για την θωράκιση από την ρύπανση του οικισμού

Κραυγή απόγνωσης στην Ροδιά Μαλεβιζίου από τους δημότες, καθώς πάνω από έναν μήνα τρέχουν τα λύματα αποχέτευσης στον οικισμό και τα ρυάκια πριν αυτά καταλήξουν στο Παλαιόκαστρο, με τους ίδιους να κάνουν λόγο για αδιαφορία των αρμοδίων.  

Ειδικότερα, απαράδεκτες εικόνες, με το περιβάλλον να υποβαθμίζεται και χωρίς οι αρμόδιοι να κάνουν το παραμικρό προκειμένου να αποκαταστήσουν το πρόβλημα στο φρεάτιο λυμάτων, το οποίο έφραξε, με συνέπεια τα λύματα να τρέχουν στο ρυάκι, πριν αυτά καταλήξουν στο Παλαιόκαστρο.

Το φρεάτιο βρίσκεται στον Περιφερειακό δρόμο, εντός του οικισμού της Ροδιάς, με τα λύματα να προκαλούν προβλήματα και στις γεωτρήσεις της ευρύτερης περιοχής.

Την ίδια ώρα η δυσοσμία είναι έντονη, με τις απαράδεκτες αυτές εικόνες να σχολιάζονται στο γραφικό χωριό, καθώς ήδη έχουν περάσει 40 ημέρες, χωρίς να υπάρξει καμία ουσιαστική παρέμβαση.

Παράλληλα για κακοτεχνία του φρεατίου κάνει λόγο ο πρόεδρος της Κοινότητας Γιάννης Στρατάκης ο οποίος παράλληλα δήλωσε ότι υπάρχουν βλάβες και στο δίκτυο του βιολογικού στο Παλαιόκαστρο, λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News