ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Χανίων και Λασιθίου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στον νομό Ηρακλείου

Από 8:00 π.μ. έως 9:00 π.μ: Στο Δ. Ηρακλείου, στο χωριό Άγιος Μύρωνβας, στις γεωτρήσεις της ΔΕΥΑΗ στον Άγιο Μύρωνα και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.            

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ.: Στο Δ. Ηρακλείου, στα χωριά, Πυργού, Άνω και Κάτω Ασίτες. Στον οικισμό Νίση, στην Ι. Μ. Γοργολαϊνη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

Από 3:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ.: Στο Δ. Ηρακλείου, στο χωριό Άγιος Μύρωνας, στις γεωτρήσεις της ΔΕΥΑΗ στον Άγιο Μύρωνα και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Στον νομό Χανίων

Από 8:30 έως 1:00 μ.μ.: Στην περιοχή Κρυονερίδας, στο Δημαρχείο Βρυσσών, στην ταβέρνα Κονταρός, στις Βρύσσες, στον Νίππο, στην περιοχή Αχατζάκιας Αρεβίτης, στον Άγιο Φανούριο, στο ΦΙΝΟ Μπετον Φρε, Φρες και Τζιτζιφές.

Στον νομό Λασιθίου

Από 8:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ.: Στην Σητεία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Παπαγιάννα.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News