Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων: Κάλεσμα στην αυριανή κινητοποίηση

Κρήτη
Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων: Κάλεσμα στην αυριανή κινητοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τα μέλη του Ηρακλείου Κρήτης, η συγκέντρωση θα γίνει, έξω από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στη Λεωφ. Δημοκρατίας στις 10:00 το πρωί - Για τα Μέλη των υπόλοιπων νομών της Κρήτης, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει, έξω από το Εργατικό Κέντρο του κάθε νομού στις 10:00 το πρωί

Καλούνται όλα τα Mέλη του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων, να συμμετάσχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου ημέρα Γενικής Απεργίας, από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ σε πόλεις όλης της χώρας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: 

Όλοι μαζί Εργαζόμενοι και Συνταξιούχοι να εκφράσουμε αγωνιστικά την αντίθεσή μας στις κυβερνητικές Πολιτικές, της Ακρίβειας που ροκανίζει το πενιχρό μας εισόδημα, της Αισχροκέρδειας, στα τρόφιμα και την ηλεκτρική ενέργεια, στις αντεργατικές και συνταξιοκτόνες Νομοθετικές Ρυθμίσεις.

Να βροντοφωνάξουμε οι συνταξιούχοι ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

• Αυξήσεις σε όλους τους Συνταξιούχους ανεξάρτητα προσωπικής διαφοράς στο ύψος του πληθωρισμού.

• Άμεση καταβολή των Αναδρομικών Δώρων και Επικουρικών.

• Επαναφορά του ΕΚΑΣ για τους χαμηλοσυνταξιούχους.

• Εφαρμογή του νόμου Κατρούγκαλου για την προσαύξηση του χρόνου της Παράλληλης Ασφάλισης στην Κύρια Σύνταξη.

Για τα Μέλη μας του Ηρακλείου Κρήτης, η συγκέντρωση θα γίνει, έξω από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στη Λεωφ. Δημοκρατίας στις 10:00 το πρωί.

Για τα Μέλη των υπόλοιπων Νομών της Κρήτης, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει, έξω από το Εργατικό Κέντρο του κάθε Νομού στις 10:00 το πρωί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News