ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Λασιθίου καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στον νομό Ηρακλείου

Από 8:00 π.μ. έως 9:00 π.μ.: Στο Δ. Ηρακλείου, στο χωριό Άγ. Μύρωνας, στις γεωτρήσεις της ΔΕΥΑΗ στον Αγ. Μύρωνα και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.              

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ.: Στο Δ. Ηρακλείου, στα χωριά, Πυργού, Άνω και Κάτω Ασίτες. Στον οικισμό Νίση, στην Ι. Μ. Γοργολαΐνη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ.: Στο Δ. Γόρτυνας στο χωριό Στάβιες στις περιοχές των αντλιοστασίων Μουρτζάκη, Παπαδάκη, Αντωνάκη, Φανουριάκη, Τσικνάκη, Ξυλούρη και Δασκαλάκη.             

Από 3:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ.: Στο Δ. Ηρακλείου, στο χωριό Άγ. Μύρωνας, στις γεωτρήσεις της ΔΕΥΑΗ στον Αγ. Μύρωνα και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Στον νομό Λασιθίου

Από 8:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ.: Στον Άγιο Νικόλαο, στις περιοχές Άγιος Γεώργιος, Αβρακόντε, Καμινάκι, Μαγουλάς, Ψυχρό, Πλάτη, Άγιος Χαράλαμπος και Κάτω Μετόχι. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News