Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο:"Η 38χρονη το έριξε ενώ ο 36χρονος κοιμόταν", δηλώνει ο Κούγιας (βίντεο)

Κρήτη
Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο:"Η 38χρονη το έριξε ενώ ο 36χρονος κοιμόταν", δηλώνει ο Κούγιας (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναφερόμενος, στην κατάσταση της υγείας του 36χρονου που δέχθηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό ο δικηγόρος του είπε ότι «εάν είχε πέσει λίγο παρακάτω το οξύ και έφτανε στην καρωτίδα θα είχε πεθάνει»

Μια νέα πληροφορία σχετικά με την επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη γυναίκα σε βάρος του συζύγου της στην Κρήτη έδωσε ο δικηγόρος του θύματος, Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Κούγιας η 38χρονη χρησιμοποίησε το οξύ ενώ ο 36χρονος κοιμόταν.

«Δεν γνωρίζω την προσωπικότητα της κατηγορουμένης αλλά όταν κάποιος παραγγέλνει οξύ για να το χρησιμοποιήσει κάτι λέει αυτό» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Αναφερόμενος, δε, στην κατάσταση της υγείας του 36χρονου που δέχθηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό ο δικηγόρος του είπε ότι «εάν είχε πέσει λίγο παρακάτω το οξύ και έφτανε στην καρωτίδα θα είχε πεθάνει». «Αν κερδίσει κάτι θα είναι μέρος της όρασεώς του» πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ίδιος, τέλος, επέμεινε στα περί προμελετημένης κίνησης από την πλευρά της 38χρονης λέγοντας ότι «αγόρασε το οξύ στις 19 Οκτωβρίου, το παρέλαβε στις 21 Οκτωβρίου και το χρησιμοποίησε μια ημέρα αργότερα, στις 22 του μήνα». 

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News