Ρέθυμνο: Κρίθηκε ένοχος... αλλά αφέθηκε ελεύθερος ο 36χρονος κτηνοτρόφος για τον βιασμό της 14χρονης

Κρήτη
Ρέθυμνο: Κρίθηκε ένοχος... αλλά αφέθηκε ελεύθερος ο 36χρονος κτηνοτρόφος για τον βιασμό της 14χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, αρχικά τον έκρινε ομόφωνα ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ΄εξακολούθηση, για κατοχή ναρκωτικών για ιδία χρήση, και κατοχή ναρκωτικών ουσιών - Όμως, ομόφωνα του αναγνώρισε η έδρα το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς

Ομόφωνα ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ΄εξακολούθηση, για κατοχή ναρκωτικών για ιδία χρήση, και κατοχή ναρκωτικών ουσιών έκρινε  τον 36χρονο κτηνοτρόφο, με απόφαση του σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου αναβίωσε η υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και αποπλάνησης ανηλίκων που είχε αποκαλυφθεί από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου τον Ιούνιο του 2021 και είχε σοκάρει την κοινή γνώμη.

Παράλληλα όμως, ομόφωνα του αναγνώρισε η έδρα το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 19 μηνών.

Όμως με δεδομένο ότι έχει παραμείνει προσωρινά κρατούμενος 16 μήνες, οι υπόλοιποι 3 μήνες είναι με αναστολή οπότε κατά συνέπεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του υποστήριξε πως ότι έγινε ήταν με τη συγκατάθεση της ανήλικης

Ο εισαγγελέας πρότεινε ενοχή για κατοχή πορνογραφικού υλικού στην πλημμεληματική του μορφή, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας αλλά και για κατοχή ναρκωτικών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο 36χρονος στην απολογία του αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με την συγκατάθεση της ανήλικης καθώς όπως ανέφερε διατηρούσαν σχέση από το 2018 και ο ίδιος δεν έχει σχέση με την τεχνολογία, άρα ίσως κάποιος άλλος να έστελνε μηνύματα από το προφίλ του.

Η διαδικασία ξεκίνησε σήμερα με την κατάθεση της 14χρονης τότε κοπέλας κεκλισμένων των θυρών λόγω της ανηλικότητάς της.

Στη συνέχεια κατέθεσαν και άλλες ανήλικες κοπέλες που είχαν πέσει θύματα του κατηγορούμενου αλλά και κάποιοι από τους γονείς των ανήλικων κοριτσιών.

Φωτογραφία: Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News