Μητέρα με όγκο στο κεφάλι καταγγέλλει ότι απολύθηκε και δεν πληρώθηκε από τον Δήμο Χερσονήσου! (βίντεο)

Κρήτη
Μητέρα με όγκο στο κεφάλι καταγγέλλει ότι απολύθηκε και δεν πληρώθηκε από τον Δήμο Χερσονήσου! (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καταγγελία έγινε από την ίδια την πρώην υπάλληλο στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Οκτωβρίου ενώ αποκάλυψε ότι έχει πάει και στην Αστυνομία

Σε καταγγελίες εις βάρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Χερσονήσου προχώρησε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Οκτωβρίου πρώην εργαζόμενη ΑΜΕΑ, μέσου προγράμματος του ΟΑΕΔ, και μάλιστα καρκινοπαθής με όγκους στο κεφάλι, αφήνοντας έκπληκτους όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της Θεονύμφης Μαρτιμιανάκη όταν προσπάθησε να ξεκαθαρίσει δεδουλευμένες αποδοχές που ακόμα της χρωστάει η Επιχείρηση, όντας πλέον απολυμένη από τον μήνα Αύγουστο, ανακάλυψε ότι έγγραφα αποπληρωμής του προγράμματος του ΟΑΕΔ που έφεραν τα στοιχεία της, είχαν πλαστογραφηθεί πολλάκις, εν άγνοια της, όχι μόνο κατά την διάρκεια της εργασίας της αλλά και σε μέρες που ήταν σε αναρρωτική άδεια κατά την εγχείρηση της, στο κεφάλι.

Μάλιστα η πρώην υπάλληλος είπε ότι ενημέρωσε και τον Δήμαρχο για τα όσα συμβαίνουν στην Κοινωφελή Επιχείρηση όμως δεν υπήρξε καμία ενέργεια διερεύνησης του θέματος. Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγγέλλεται στο Δημοτικό Συμβούλιο κάτι τέτοιο καθώς και άλλα παρόμοια παράπονα έχουν ακουστεί κατά καιρούς από άλλα άτομα. Μάλιστα η καταγγέλlουσα είπε ότι κάποιες συμβάσεις ανανεώθηκαν μονομερώς ενώ εκείνη απολύθηκε παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να λάβει αναρρωτική ;yστερα από χειρουργείο στο κεφάλι και ακτινοβολίες. Μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι έχει προσφύγει στις αρμόδιες αρχές. Συγκεκριμένα είπε ότι υπογράφτηκαν έγγραφα που δεν είχε γνώση για λογαριασμό της και πως έχει προσφύγει στο Α.Τ του Αγίου Μύρωνα, έχει επιληφθεί το Α.Τ Χερσονήσου και πως η ενημέρωση που έχει από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας είναι ότι ο φάκελος έχει προωθηθεί στον Εισαγγελέα. Η κ. Μαρτιμιανάκη λέει ότι την απέλυσε χωρίς λόγο ο πρόεδρος και πως δέχτηκε πόλεμο αποκαλύπτοντας ότι έχει δέκα μηννιγgιώματα στο κεφάλι, τρία στο νωτιαίο μυελό ενώ η οικογένειά της είναι μονογονεϊκή και έχει ανάγκη τη δουλειά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News