Χ. Μαμουλάκης: «Ο μόνος χαμένος αγώνας, είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ»

Κρήτη
Χ. Μαμουλάκης: «Ο μόνος χαμένος αγώνας, είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραμένουμε όλοι στο πλευρό τους, συμπαραστάτες του δίκαιου αγώνα τους, πιέζοντας ταυτόχρονα την κυβέρνηση για να δοθεί ένα τέλος σε αυτήν την ιδιότυπη ομηρεία» είπε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Σταθερά στο πλευρό των συμβασιούχων εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου, παρών σε μια ακόμη δικαστική μάχη, βρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης, ο οποίος ήταν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 21/10 στο Δικαστικό Μέγαρο, συμπαραστεκόμενος στον αγώνα των εργαζομένων, συνομιλώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις για όλα όσα τους απασχολούν, σε δήλωσή του ανέφερε: «Ο μόνος χαμένος αγώνας, είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ. Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι παλεύουν για το αυτονόητο: Να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κοινωνία, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες της Αυτοδιοίκησης. Παραμένουμε όλοι στο πλευρό τους, συμπαραστάτες του δίκαιου αγώνα τους, πιέζοντας ταυτόχρονα την κυβέρνηση για να δοθεί ένα τέλος σε αυτήν την ιδιότυπη ομηρεία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News