Αγία Πελαγία: Καρέ καρέ η ανάσυρση της 45χρονης από τη θάλασσα - Είδαν το δράμα οι υπουργοί (εικόνες)

Κρήτη
Αγία Πελαγία: Καρέ καρέ η ανάσυρση της 45χρονης από τη θάλασσα - Είδαν το δράμα οι υπουργοί (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κυβερνητικό κλιμάκιο παρακολούθησε λεπτό προς λεπτό το θρίλερ με το πτώμα της άτυχης 45χρονης να επιπλέει και εν συνεχεία και πάλι να χάνεται στη θάλασσα ενώ μετέβη στην Παντάνασσα όπου έγινε η επιχείρηση ανάσυρσή της

Ανασύρθηκε η σορός της άτυχης 45χρονης που αγνοούνταν μετά τη χθεσινή κακοκαιρία στην Αγία Πελαγία. Η ανάσυρσή της έγινε από το λιμάνι της Παντάνασσας. Την επιχείρηση παρακολούθησαν συγκλονισμένα τα μέλη του κυβερνητικού κλιμακίου που δεν πίστευαν το απίστευτο θρίλερ που ζούσαν. 

Η γυναίκα εντοπίστηκε απο drone της πυροσβεστικής στην ανατολική πλευρά της Αγίας Πελαγίας, και εν συνεχεία προσεγγίστηκε απο σκάφος της 3ης ΕΜΑΚ, ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στην Παντάνασσα. 

Το κυβερνητικό κλιμάκιο παρακολούθησε λεπτό προς λεπτό το θρίλερ με το πτώμα της άτυχης 45χρονης να επιπλέει και εν συνεχεία και πάλι να χάνεται στη θάλασσα ενώ μετέβη στην Παντάνασσα όπου έγινε η επιχείρηση ανάσυρσή της. 

Στο μεταξύ την τεράστια καταστροφή στην Αγία Πελαγία που άφησε πίσω της η φονική κακοκαιρία είδαν ιδίοις όμμασι ο αν. Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας και ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρ. Τριαντόπουλος με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου , της Γενικής Γραμματέως Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνας Καλογήρου, του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμη Μπακογιάννη και της Γενικής Γραμματέως Υποδομών Μαρίας-Έλλης Γεράρδη που περιοδεύουν στην περιοχή της μεγάλης τραγωδίας με τους δύο νεκρούς. 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News