Μποκέας: Στο Μαλεβίζι θρηνούμε συγκλονισμένοι την απώλεια ενός συνανθρώπου (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Μποκέας: Στο Μαλεβίζι θρηνούμε συγκλονισμένοι την απώλεια ενός συνανθρώπου (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε τόσο το Γάζι και η Αμμουδάρα, όσο το Παλαιόκαστρο, το Μαδέ, η Λυγαριά και η Αγία Πελαγία όπου έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος όταν το όχημα του παρασύρθηκε απο τα ερμητικά νερά ενω την ίδια ώρα ολοσχερής είναι η καταστροφή σε σπίτια και επιχειρήσεις της περιοχής

Εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε πίσω της η φονική καταιγίδα που ξέσπασε σήμερα Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, στον Δήμο Μαλεβιζίου.

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε τόσο το Γάζι και η Αμμουδάρα, όσο το Παλαιόκαστρο, το Μαδέ, η Λυγαριά και η Αγία Πελαγία όπου έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος όταν το όχημα του παρασύρθηκε απο τα ερμητικά νερά ενω την ίδια ώρα ολοσχερής είναι η καταστροφή σε σπίτια και επιχειρήσεις της περιοχής. 

Πληροφορίες μάλιστα θέλουν να έχουν παρασυρθεί και να έχουν καταλήξει στην θάλασσα της Αγίας Πελαγίας 30 οχήματα. 

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλος Μποκέας, αναφέρει: 

Το νησί πλήττεται από μια πρωτοφανούς έκτασης θεομηνία. Στο Μαλεβίζι θρηνούμε συγκλονισμένοι την απώλεια ενός συνανθρώπου μας. Όλες μας οι δυνάμεις είναι με όσους δοκιμάζονται αυτές τις κρίσιμες ώρες. Έχουμε μπροστά μας δύσκολο βράδυ. Θερμή παράκληση να αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις και να προσέχετε, ακολουθώντας τις οδηγίες των αρχών. Ευχαριστώ στους ανθρώπους του δήμου, τους χειριστές και τους εθελοντές που βρίσκονται από νωρίς στους δρόμους και από κοινού με τα Σώματα Ασφαλείας καταβάλλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια. Είναι ώρα δράσης και αλληλεγγύης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News