Κρήτη: Έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν πλημμύρες, κατολισθήσεις και ζημιές - Υδροστρόβιλος στο Ηράκλειο (εικόνες - βίντεο)

Κρήτη
Κρήτη: Έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν πλημμύρες, κατολισθήσεις και ζημιές - Υδροστρόβιλος στο Ηράκλειο (εικόνες - βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νεροποντή μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια μέσα σε λίγα λεπτά - Σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες να μην ξέρουν τι να κάνουν

Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί οι δρόμοι του νησιού από την έντονη βροχόπτωση. Μέσα σε λίγα λεπτά έχουν πλημμυρίσει τα πάντα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να βρίσκεται επί ποδός, καθώς ήδη υπάρχουν αναφορές για ζημιές από πλημμύρες στην Αγιά Πελαγία και μια πτώση δέντρου στο Ηράκλειο.

Οι δρόμοι στην περιοχή έχουν μετατραπεί σε ερμητικά ποτάμια παρασύροντας στο πέρασμά απο ξύλα και πέτρες μέχρι αυτοκίνητα!

Πληροφορίες, θέλουν όχημα στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας να έχει καταλήξει στη θάλασσα. 

https://www.youtube.com/watch?v=HrRcKxGudoY?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Στην περιοχή έχουν πλημμυρίσει σπίτια και καταστήματα με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες να μην ξέρουν τι να κάνουν.

Σοβαρή είναι η κατάσταση και στην περιοχή της Λυγαριάς, στο Παλαιόκαστρο και στην Αμμουδάρα και το Γάζι του Δήμου Μαλεβιζίου. 

https://www.youtube.com/watch?v=fKBpfNZ1xz0?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Αγανακτισμένοι κάτοικοι ζητούν βοήθεια με πολλά υπόγεια να έχουν πλημμυρίσει. 

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους δρόμους με τα αυτοκίνητα να έχουν κυριολεκτικά κολλήσει και τους οδηγούς να βρίσκονται σε σύγχυση.

Την ίδια ώρα αρκετές περιοχές έχουν μείνει χωρίς ρεύμα όπως η περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Κνωσού όπου απο τα πρώτα λεπτά της βροχής άρχισε να πέφτει και να επανέρχεται η τάση για να σβήσουν τελικά τα φώτα στις 10:20 το πρωί του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου.

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί και στο Ηράκλειο, με την ένταση της βροχής να μειώνει την ορατότητα των οδηγών.

Στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου , στην λεωφόρο Ικάρου, στον Γιόφυρο, στην Αλικαρνασσό, στην Κνωσού, στη ΒΙΠΕΗ οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε  χείμαρρο με δεκάδες αυτοκίνητα να βρίσκονται ακινητοποιημένα και αρκετούς οδηγούς να τα παρατούν στη μέση αναζητώντας βοήθεια. 

Πολλά προβλήματα καταγράφονται στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, της Αχλάδας και του Φόδελε, όπου σημειώνονται κατολισθήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News