Νίκος Μανιουδάκης: Από τις ευλογίες του αείμνηστου Θανάση Σκορδαλού στην καταξίωση στην κρητική μουσική

Κρήτη
Νίκος Μανιουδάκης: Από τις ευλογίες του αείμνηστου Θανάση Σκορδαλού στην καταξίωση στην κρητική μουσική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνέντευξη του Κρητικού καλλιτέχνη στο «Καλό Μεσημέρι»

Μας συστήθηκε το 1998 όταν ήταν μόλις 12 χρονών, μαγεύοντας με το δοξάρι του τους τηλεθεατές της ΚΡΗΤΗ TV.  Το "βάπτισμα" πάνω στη σκηνή είχε γίνει λίγα χρόνια νωρίτερα, τότε που ο αείμνηστος Θανάσης Σκορδαλός μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο του νεαρού τότε Νίκου Μανιουδάκη.

Μιλώντας στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, "Καλό Μεσημέρι", αποκάλυψε αναμνήσεις και στιγμές από την παιδική του ηλικία και το ξεκίνημα που τον έχουν σημαδέψει. Μια από αυτές αποτελεί και η στιγμή που αείμνηστος Θανάσης Σκορδαλός τον ανέβασε στη σκηνή και με λόγια γεμάτα συγκίνηση μίλησε για το ταλέντο του. "Όταν έκατσα σε μεγαλύτερη ηλικία και είδα αυτές τις στιγμές, έκλαιγα σαν μωρό παιδί", ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Την ίδια στιγμή, δεν παρέλειψε να αναφέρει και όλα όσα του στέρησε η πρόωρη εμφάνισή του στον τηλεοπτικό φακό, δηλώνοντας ότι έχασε πολλές στιγμές από την παιδική του ηλικία.  

Σήμερα όμως, ο Νίκος Μανιουδάκης, έχοντας διδαχθεί στο πλευρό μεγάλων προσωπικοτήτων της Κρητικής μουσικής, με συνοδοιπόρο πάντα τη λύρα του, το ήθος και τη σεμνότητά του, έχει καταφέρει να διατηρήσει την ποιότητα μαζί με το ξεχωριστό ηχόχρωμα στη μουσική του.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News