ΠΑΓΝΗ: Ημερίδα για τα επίκαιρα ζητήματα δημοσίων συμβάσεων στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ

Κρήτη
ΠΑΓΝΗ: Ημερίδα για τα επίκαιρα ζητήματα δημοσίων συμβάσεων στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ημερίδα απευθυνόταν σε διοικητικά υπεύθυνους, στελέχη και εργαζόμενους των νοσοκομείων της Κρήτης και ήταν ανοιχτή σε φορείς του Δημόσιου Τομέα

Ημερίδα με κεντρικό θέμα «Επίκαιρα ζητήματα δημοσίων συμβάσεων στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ», διοργάνωσε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφέρεια Κρήτης.

Στην ημερίδα παραβρέθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, που μεταξύ άλλων τόνισε ότι "η υγεία είναι υπόθεση όλων μας και προτεραιότητα της Κυβέρνησής μας αποτελεί η συνεχής βελτίωση των συνθηκών εργασίας για το προσωπικό του ΕΣΥ και η παροχή των πιο ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών προς τον πολίτη".

Η ημερίδα απευθυνόταν σε διοικητικά υπεύθυνους, στελέχη και εργαζόμενους των νοσοκομείων της Κρήτης και ήταν ανοιχτή σε φορείς του Δημόσιου Τομέα. Σκοπός της ημερίδας ήταν να αποτελέσει την αρχή μιας πολυεπίπεδης συνάντησης όλων όσων δραστηριοποιούνται στον τομέα των Δημοσίων Συμβάσεων στα νοσοκομεία του ΕΣΥ στην Κρήτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News