Στη ΔΕΥΑΗ «βαράνε», στην Κίσσαμο κάνουν έκπτωση 10% λόγω… καθυστέρησης!

Κρήτη
Στη ΔΕΥΑΗ «βαράνε», στην Κίσσαμο κάνουν έκπτωση 10% λόγω… καθυστέρησης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δήμος Κισσάμου κάνει έκπτωση 10% γιατί καθυστέρησαν οι λογαριασμοί από τα ΕΛ.ΤΑ

Την ώρα που στο Ηράκλειο η ΔΕΥΑΗ στέλνει υπέρογκους λογαριασμούς γιατί άλλαξε ρολόγια ή ακόμη γιατί πέρασε «αέρας» και έγραψε πλασματικά κυβικά ο Δήμος Κισσάμου κάνει έκπτωση 10% γιατί καθυστέρησαν οι λογαριασμοί από τα ΕΛ.ΤΑ. 

Βεβαίως πρόκειται για έκπτωση στους λογαριασμούς του νερού άρδευσης ενώ στην περίπτωση της ΔΕΥΑΗ γίνεται λόγος για ύδρευση αλλά σε όλες τις περιπτώσεις πρόκειται για νερό.

«Αγαπητοί δημότες, σας ενημερώνουμε ότι έχουν εκδοθεί οι λογαριασμοί άρδευσης για το πεντάμηνο του έτους 2021 και έχουν σταλεί ηλεκτρονικά σε όσους δημότες έχουν δηλώσει την ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Έπειτα από ενημέρωση των ΕΛ.ΤΑ, η αποστολή των ειδοποιητηρίων θα καθυστερήσει, επομένως όποιος από εσάς επιθυμεί να εξοφλήσει το λογαριασμό του μέχρι τέλος του μηνός Οκτωβρίου θα επωφεληθεί την έκπτωση συνέπειας 10%.

Όσοι δεν έχουν επιλέξει μέχρι σήμερα την ηλεκτρονική αποστολή των λογαριασμών καλούνται να δηλώσουν την ηλεκτρονική τους διεύθυνση. Για την εξόφληση των λογαριασμών και την καταχώρηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2822340206, 2822340207, 2822340218 και 2822340231»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News