Ηράκλειο: Παραμένουν στις θέσεις τους 69 συμβασιούχοι ως το 2023 με δικαστική απόφαση

Κρήτη
Ηράκλειο: Παραμένουν στις θέσεις τους 69 συμβασιούχοι ως το 2023 με δικαστική απόφαση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

60 συμβασιούχοι της Περιφέρειας Κρήτης που απασχολούνται στο Μηχανολογικό Ηρακλείου μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, παραμένουν στις θέσεις εργασίας τους μέχρι τις 10/2/23 και 9 συμβασιούχοι του Δήμου Ηρακλείου πέτυχαν αντίστοιχα την παραμονή τους μέχρι 24/3/23

Με ένα βαθύ αίσθημα ανακούφισης έφυγαν από το δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου δεκάδες συμβασιούχοι της περιφέρειας Κρήτης και του δήμου Ηρακλείου που πέτυχαν, με δικαστική απόφαση, να παραμείνουν στα πόστα τους μέχρι τους πρώτους μήνες του 2023.

Συγκεκριμένα, 60 συμβασιούχοι της Περιφέρειας Κρήτης που απασχολούνται στο Μηχανολογικό Ηρακλείου μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, παραμένουν στις θέσεις εργασίας τους μέχρι τις 10/2/23 και 9 συμβασιούχοι του Δήμου Ηρακλείου πέτυχαν αντίστοιχα την παραμονή τους μέχρι 24/3/23.

Ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, που βρέθηκε και αυτή τη φορά στο πλευρό τους, δήλωσε:

«Ακόμα μία παράταση στην εργασία τους κέρδισαν οι εργαζόμενοι που απασχολούνται μέσω Κοινωφελούς Προγράμματος σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου, συνεχίζοντας τον αγώνα για την οικονομική τους επιβίωση.

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, η παραμονή στις θέσεις εργασίας τους είναι ζωτικής σημασίας για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, που παλεύουν να ανταπεξέλθουν εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας, φτωχοποίησης και ανάλγητων κυβερνητικών πολιτικών.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους, στοχεύοντας στην οριστική διευθέτηση του ζητήματος, ώστε να σταματήσουν να ζουν υπό το καθεστώς του φόβου και της εργασιακής επισφάλειας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News