Ρέθυμνο: Αγιασμός για την έναρξη του κατηχητικού σχολείου και της σχολής αγιογραφίας της ενορίας Γάλλου

Κρήτη
Ρέθυμνο: Αγιασμός για την έναρξη του κατηχητικού σχολείου και της σχολής αγιογραφίας της ενορίας Γάλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την τέλεση του αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη

Το απόγευμα της Τρίτης, 4 Οκτωβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Γάλλου Ρεθύμνης, τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη του Κατηχητικού Σχολείου και της Σχολής Αγιογραφίας, η οποία λειτουργεί στην Ενορία Γάλλου για περισσότερο από δέκα χρόνια.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχήθηκε στον Εφημέριο της Ενορίας, Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Ζωλοτάκη, στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, στο δάσκαλο κ. Γεώργιο Καραβιώτη, που αφιλοκερδώς προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Σχολή Αγιογραφίας, και σε όλους τους συνεργάτες της Ενορίας και τα μικρά παιδιά, καλή δύναμη και πλούσιο τον φωτισμό του Θεού και την πνευματική καρποφορία μέσα στην αγκαλιά της δραστήριας αυτής Ενορίας.

Επίσης, ο Επίσκοπός εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για τις όμορφες αυτές πρωτοβουλίες και δράσεις, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στην Ενορία του Γάλλου, που βρίσκεται σε άρρηκτο σύνδεσμο με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και με την φοιτητική κοινότητα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News