Ηράκλειο: Εισαγγελέας μετά την καταγγελία 12χρονου για κακοποίηση μέσα στο σπίτι!

Κρήτη
Ηράκλειο: Εισαγγελέας μετά την καταγγελία 12χρονου για κακοποίηση μέσα στο σπίτι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καταγγελία με τα ακριβή στοιχεία του παιδιού και της οικογένειάς του μεταβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Ηρακλείου προκειμένου να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες ώστε να διερευνηθεί αν η καταγγελία του παιδιού ευσταθεί

Στα χέρια του Εισαγγελέα Ηρακλείου θα οδηγηθεί η καταγγελία του 12χρονου αγοριού από το Ηράκλειο ότι κακοποιείται από δύο γυναίκες συγγενείς στο σπίτι. Η καταγγελία έγινε μόλις την περασμένη Τρίτη, από τον 12χρονο προς την Πρόεδρο του Σωματείου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου Μαίρη Παχιαδάκη την οποία βρήκε στην πλατεία Ελευθερίας όπου υπάρχει το περίπτερο με το παζάρι του Συνδέσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 12χρονος είχε ακούσει για το παζάρι του Συνδέσμου ότι αυτές τις ημέρες θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο και αμέσως μετά το σχολείο αντί να πάει σπίτι του όπου κατά την μαρτυρία του προς την Πρόεδρο του Συνδέσμου βιώνει μια προβληματική κατάσταση μετέβη στην πλατεία Ελευθερίας.

Εντόπισε την Μαίρη Παχιαδάκη και της εκμυστηρεύτηκε τον «Γολγοθά» του. Άναυδη η πρόεδρος των Σωματείων Μαίρη Παχιαδάκη άκουσε το παιδί να εξιστορεί το καθημερινό μαρτύριο που όπως ισχυρίζεται ζει, ζητώντας της βοήθεια.

Η καταγγελία με τα ακριβή στοιχεία του παιδιού και της οικογένειάς του μεταβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Ηρακλείου προκειμένου να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες ώστε να διερευνηθεί αν η καταγγελία του παιδιού ευσταθεί.

Ρόλο θα αναλάβουν κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι ενώ αν υπάρχουν και ποινικά αδικήματα για τα καταγγελλόμενα πρόσωπα θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σοβαρές καταγγελίες φτάνουν στα χέρια του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και του ξενώνα κακοποιημένης γυναίκας. Η ανάγκη όμως και μόνο ενός μικρού παιδιού να αναζητήσει βοήθεια, έχει προκαλέσει βαθιά συγκίνηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News