Επανεμφανίστηκαν οι εικόνες μόλυνσης στον Γιόφυρο ποταμό (βίντεο)

Κρήτη
Επανεμφανίστηκαν οι εικόνες μόλυνσης στον Γιόφυρο ποταμό (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το διαχρονικό πρόβλημα μόλυνσης του Γιόφυρου ποταμού… επανήλθε, καθώς με τις πρώτες νεροποντές της προηγούμενης εβδομάδας, οι «σαπουνάδες» έκαναν την επανεμφάνιση τους

Το διαχρονικό πρόβλημα μόλυνσης του Γιόφυρου ποταμού… επανήλθε, καθώς με τις πρώτες νεροποντές της προηγούμενης εβδομάδας, οι «σαπουνάδες» έκαναν την επανεμφάνιση τους.

Το νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε αφορά την περασμένη Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, όταν με την νεροποντή αναδείχθηκε εκ νέου το πρόβλημα, με την γνωστή υποβάθμιση του περιβάλλοντος της περιοχής, προκαλούν έντονη ανησυχία και οργή.

Το neakriti.gr έχει καταγράψει διαχρονικά ακαθαρσίες και δυσοσμία, με τους κατοίκους να εκφράζουν την έντονη ανησυχία και οργή τους.

Οι νέες εικόνες μόλυνσης έρχονται από την Οδό Ευαρέστου, κοντά στα ΤΕΙ, ενώ κάτοικοι είχαν καταγγείλει στο neakriti.gr:

«Πριν από 10 χρόνια ο ποταμός έλαμπε και μπορούσες να κάνεις μπάνιο. Σήμερα φοβάσαι ακόμα και να αναπνεύσεις», προσθέτοντας ότι «εκτός των άλλων ο ποταμός μυρίζει έντονα, εκτός αν φυσάει αντίθετος αέρας. Ο ποταμός είναι γεμάτος ακαθαρσίες και μυρίζει ενώ το σημαντικότερο είναι πως αυτό το νερό που έρχεται από τη Φοινικιά, καταλήγει στη θάλασσα, όπου ζουν ψάρια και άνθρωποι κάνουν μπάνιο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News