ΒΟΑΚ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει εργασιών - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Κρήτη
ΒΟΑΚ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει εργασιών - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο θα διαρκέσουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης - Πότε ξεκινούν

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν επί του ΒΟΑΚ μετά από σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης στο τμήμα από κόμβο Κνωσσού-Παπαναστασίου έως κόμβο Γιόφυρο, στα πλαίσια του έργου «Βελτιώσεις-συντηρήσεις νέας και παλαιάς εθνικής οδού Περιφέρειας Κρήτης για τα έτη 2020-2022».

Ειδικότερα, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα υλοποιηθούν επί του Β.Ο.Α.Κ. σταδιακά στο ανωτέρω τμήμα, μήκους περί τα 3.500 μ. και στις δύο κατευθύνσεις και θα αποκλείεται σε κάθε φάση η μία λωρίδα κυκλοφορίας του εκάστοτε ρεύματος, για μήκος περίπου 1.500 μ. και έπειτα η ίδια διαδικασία με αποκλεισμό, για τα επόμενα 2.000 μ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνεται τμηματική διακοπή κυκλοφορίας κάθε φορά στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας και ρύθμιση κυκλοφορίας με αποκλεισμό στις εισόδους και εξόδους των κατά περίπτωση κόμβων όπου θα παρέχεται ενημέρωση για εναλλακτικές λύσεις πορείας των οδηγών που επιθυμούν να εισέλθουν ή να εξέλθουν του Β.Ο.Α.Κ.

Η πρώτη φάση των εργασιών θα ξεκινήσει την Πέμπτη 29.09.2022 οπότε και θα αποκλειστεί η αριστερή λωρίδα του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Χανιά στο τμήμα με αρχή τον κόμβο Κνωσσού-Παπαναστασίου και για 1.500 μέτρα και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες και την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News