Τιμητική διάκριση στον υπουργό Ναυτιλίας από την Εκκλησία της Κρήτης

Κρήτη
Τιμητική διάκριση στον υπουργό Ναυτιλίας από την Εκκλησία της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα και θεωρώ ότι η στήριξη στο πολυσήμαντο έργο της Εκκλησίας της Κρήτης αποτελεί αυτονόητο καθήκον για κάθε Κρητικό», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Με την ανώτατη τιμητική διάκριση, τον Σταυρό του Αποστόλου Παύλου και Τίτου, για την προσφορά του στο Λασίθι, την Εκκλησία και τη χώρα, τιμήθηκε από την Εκκλησία της Κρήτης ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Τοπλού Σητείας, προεξάρχοντος του αρχιεπισκόπου Κρήτης Ευγένιου Β΄, του μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνού και του μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλου.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα και θεωρώ ότι η στήριξη στο πολυσήμαντο έργο της Εκκλησίας της Κρήτης αποτελεί αυτονόητο καθήκον για κάθε Κρητικό. Αυτό πράττω, αυτό έπραξα μέχρι σήμερα, είτε ως απλός πολίτης είτε ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των συμπατριωτών μας, είτε ως μέλος της κυβέρνησης, και αυτό φυσικά θα συνεχίσω να πράττω για την πατρίδα μας, για την Εκκλησία της Κρήτης με την βοήθεια του Θεού και την προσευχή όλων σας» τόνισε σε δήλωσή του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο διαδίκτυο ο υπουργός Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News