ΣΥΡΙΖΑ: Διήμερη περιοδεία της αν. τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπίας Τελιγιορίδου στο Ηράκλειο

Κρήτη
ΣΥΡΙΖΑ: Διήμερη περιοδεία της αν. τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπίας Τελιγιορίδου στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κ. Τελιγιορίδου θα αφιχθεί στο Ηράκλειο το πρωί της Δευτέρας, 26 Σεπτεμβρίου, και θα επισκεφτεί τα γραφεία του ΕΛΓΑ, του ΟΠΕΚΕΠΕ και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης

Στο Ηράκλειο για διήμερη περιοδεία θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, 26 και 27 Σεπτεμβρίου, η βουλευτής και αναπληρώτρια τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ολυμπία Τελιγιορίδου, η οποία θα παραθέσει δύο ανοιχτές ομιλίες σε Αρχάνες και Πλάτανο Μεσαράς, ενώ θα έχει επίσης σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των παραγωγών, όπως και φορέων που ασχολούνται με αγροτικά θέματα.

Ειδικότερα η κ. Τελιγιορίδου θα αφιχθεί στο Ηράκλειο το πρωί της Δευτέρας, 26 Σεπτεμβρίου, και θα επισκεφτεί τα γραφεία του ΕΛΓΑ, του ΟΠΕΚΕΠΕ και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Το απόγευμα θα μεταβεί στις Αρχάνες, όπου θα έχει συναντήσεις με αγρότες της περιοχής και στις 18:30 θα παραθέσει ομιλία στο χώρο του ΚΑΠΗ Αρχανών, με θέμα τα τοπικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου.

Το πρωί της Τρίτης, 27 Σεπτεμβρίου, η αν. Τομάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα έχει αλλεπάλληλες συναντήσεις με παραγωγούς θερμοκηπιακών και υπαίθριων καλλιεργειών, καθώς και παραγωγούς ελαιολάδου.

Στις 19:30 το απόγευμα δώσει πολιτική ομιλία στον Πλάτανο Μεσαράς.

Η επίσκεψη της αν. Τομεάρχη και πρώην υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Ηράκλειο πραγματοποιείται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον πρωτογενή τομέα, με το κόστος παραγωγής να έχει εκτιναχθεί σε πρωτοφανή επίπεδα και το αγροτικό εισόδημα να έχει συρρικνωθεί δραματικά. Στις ομιλίες της η κ. Τελιγιορίδου θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες της αγροτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ανάταξη της αγροτικής παραγωγής, ενώ παράλληλα με τις συναντήσεις που θα πραγματοποιήσει θα ενημερωθεί για τα τρέχοντα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, από τους ίδιους τους παραγωγούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της διήμερης περιοδείας της αναπληρώτριας Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ολυμπίας Τελιγιορίδου στο Ηράκλειο:

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου

11:30 επίσκεψη στα γραφεία του ΕΛΓΑ Ηρακλείου

12:30 επίσκεψη στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ Ηρακλείου

13:30 επίσκεψη στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης

18:30 πολιτική ομιλία στις Αρχάνες, στο χώρο του ΚΑΠΗ Αρχανών, με θέμα τα προβλήματα των αγροτών της περιοχής

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

10:30 αλλεπάλληλες συναντήσεις με

- παραγωγούς θερμοκηπιακών καλλιεργειών

- παραγωγούς υπαίθριο καλλιεργειών κηπευτικών

- ομάδα παραγωγών ελαιολάδου

19:30 Πολιτική ομιλία στον Πλάτανο Μεσαράς, με θέμα τα προβλήματα του αγροτικού τομέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News