Κρήτη: Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία ο πολύπαθος δρόμος Ηρακλείου-Μεσαράς

Κρήτη
Κρήτη: Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία ο πολύπαθος δρόμος Ηρακλείου-Μεσαράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επτά μήνες μετά οι εργασίες αποκατάστασης των κατολισθήσεων ολοκληρώθηκαν και ανοίγει ξανά ο σημαντικός οδικός άξονας που ενώνει τη Μεσαρά με το Ηράκλειο

Τίτλοι τέλους «πέφτουν» σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στην υπόθεση των καθιζήσεων στο δρόμο της Μεσαράς, καθώς παραδόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.

Επτά μήνες μετά τις κατολισθήσεις που σημειώθηκαν τον Μάρτιο, ο αγώνας δρόμου για την αποκατάστασή του οδικού δικτύου ολοκληρώθηκε και σήμερα Πέμπτη, πρόκειται να ανοίξει ξανά με ασφάλεια ο σημαντικός κάθετος οδικός άξονας που ενώνει την περιοχή της Μεσαράς με το βόρειο νομό Ηρακλείου.

Όπως δήλωσε στο neakriti.gr ο διευθύνων σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ), Άρης Παπαδογιάννης, είναι μεγάλη η ικανοποίηση για την ολοκλήρωση του έργου με τον δρόμο Ηράκλειο - Μεσαρά να ανοίγει και πάλι για τους πολίτες.

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Παπαδογιάννης στο ενδιαφέρον που έδειξε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αναφορικά με το ζήτημα, με τον ίδιο να σημειώνει ότι τα έργα ολοκληρώθηκαν όσο πιο γρήγορα επέτρεπε η κατάσταση.

«Δεν περιμέναμε την γραφειοκρατία για να ξεκινήσουμε τις προετοιμασίες», σημείωσε ο κ. Παπαδογιάννης τονίζοντας πως την ολοκλήρωση του έργου δυσκόλεψαν σε μεγάλο βαθμό η απουσία μελετών σε αρκετά τμήματα όπως και η μεγάλη συσσώρευση υδάτων σε διάφορα σημεία.

Ο κ. Παπαδογιάννης δεν αμέλησε να αναφερθεί στην μεγάλη ταλαιπωρία των πολιτών μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου εξηγώντας ότι έγινε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό ώστε να αποκατασταθεί η λειτουργία του δρόμου.

«Οι εργασίες θα συνεχιστούν ώστε να δοθούν όσο πιο σύντομα γίνεται και τα υπόλοιπα τμήματα στην κυκλοφορία» υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του έκανε ειδική αναφορά στην βοήθεια του γενικού διευθυντή Συγκοινωνιακών Έργων, Γιάννη Καρνέση, ο οποίος έδειξε, σύμφωνα με τον κ. Παπαδογιάννη μεγάλο ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή για την επίλυση του μεγάλου προβλήματος. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News