Ηράκλειο: Θρίλερ με την… «απόπειρα απαγωγής» στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων

Κρήτη
Ηράκλειο: Θρίλερ με την… «απόπειρα απαγωγής» στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη αναστάτωση σε περιοχή των Καμινίων το βράδυ της Τρίτης, 20 Σεπτεμβρίου

Επεισόδιο με στοιχεία θρίλερ εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης, 20 Σεπτεμβρίου στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο με το θύμα αλλά και περαστικούς σε κατάσταση σοκ.

Το σκηνικό παραπέμπει σε απόπειρα αρπαγής - απαγωγής μιας νεαρής κοπέλας η οποία  βρισκόταν περίπου στο ύψος των Καμινίων.

Σύμφωνα με περιγραφές περιοίκων η κοπέλα, ηλικίας περίπου 30 ετών τους είπε ότι δυο άνδρες αποβιβάστηκαν από ένα λευκό κλουβάκι της επιτέθηκαν και επιχείρησαν να τη σύρουν μέσα στο αυτοκίνητο.

Η ίδια σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, αντιστάθηκε σθεναρά, κατάφερε να τους ξεφύγει και μπήκε κλαίγοντας σε ένα κομμωτήριο ζητώντας βοήθεια.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί σάρωσαν τα γύρω καταστήματα συλλέγοντας στοιχεία και υλικό από κάμερες για να δουν τις κινήσεις των δραστών. 

Το σίγουρο είναι ότι βρέθηκε υλικό στο οποίο φαίνεται το αυτοκίνητο που περιέγραψε η κοπέλα, άγνωστο παραμένει ωστόσο αν υπάρχει βίντεο που να καταγράφει τις κινήσεις των ατόμων που κινήθηκαν εναντίον της κοπέλας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News