Βασιλειές: Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των λογαριασμών της ΔΕΥΑΗ - Από τον Οκτώβριο οι διορθώσεις

Κρήτη
Βασιλειές: Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των λογαριασμών της ΔΕΥΑΗ - Από τον Οκτώβριο οι διορθώσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Παρακαλούνται οι δημότες που είχαν υποβάλλει ένσταση, να αγνοήσουν τους τελευταίους λογαριασμούς που παρέλαβαν (οι οποίοι είναι έναντι, χωρίς καταμέτρηση), μέχρι την οριστική επίλυση του θέματος, που θα γίνει με την αποστολή του επόμενου εκκαθαριστικού λογαριασμού» αναφέρεται στην ανακοίνωση

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των λογαριασμών της ΔΕΥΑΗ στις Βασιλειές, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Οι διορθώσεις σε όσες περιπτώσεις διαπιστώθηκε πρόβλημα, αναμένονται από τον Οκτώβριο.

Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:

«Η ΔΕΥΑΗ ενημερώνει τους δημότες ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των λογαριασμών νερού στην περιοχή των Βασιλειών, όπου είχαν δημιουργηθεί προβλήματα με αυξημένα ποσά. Θα ακολουθήσει η διόρθωση σε όσες περιπτώσεις διαπιστώθηκε πρόβλημα. Αυτό υπολογίζεται έως το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη.

Παρακαλούνται οι δημότες που είχαν υποβάλλει ένσταση, να αγνοήσουν τους τελευταίους λογαριασμούς που παρέλαβαν (οι οποίοι είναι έναντι, χωρίς καταμέτρηση), μέχρι την οριστική επίλυση του θέματος, που θα γίνει με την αποστολή του επόμενου εκκαθαριστικού λογαριασμού».

Φωτογραφία αρχείου Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News