Χανιά: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στους δρόμους

Κρήτη
Χανιά: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στους δρόμους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αρχή έγινε τον Μάιο του 2022 από τη Δημοτική Ενότητα Ακρωτηρίου, ενώ προ ημερών ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις και σε τμήματα του οδικού δικτύου, σε όλες τις τοπικές κοινότητες της Δ.Ε. Κεραμιών

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης του οδοστρώματος στο οδικό δίκτυο του Δήμου Χανίων, με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων του Δήμου, στο πλαίσιο της μεγάλης εργολαβίας που «τρέχει» αυτήν την περίοδο.

Το έργο, ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, από ίδιους πόρους του Δήμου Χανίων, περιλαμβάνει εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στο αγροτικό δημοτικό οδικό δίκτυο, στις περιαστικές περιοχές του Δήμου, συνολικού μήκους άνω των 60 χλμ.

Η αρχή έγινε τον Μάιο του 2022 από τη Δημοτική Ενότητα Ακρωτηρίου, ενώ προ ημερών ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις και σε τμήματα του οδικού δικτύου, σε όλες τις τοπικές κοινότητες της Δ.Ε. Κεραμιών.

Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, πρόκειται για τη μεγαλύτερη σύμβαση ασφαλτικών έργων που έχει υπογραφεί ποτέ στον Δήμο Χανίων και «ενσωματώνεται σε συνολική αλλαγή του πολιτικού σχεδιασμού, που επικεντρώνεται σε μεγάλες και μαζικές παρεμβάσεις και όχι μικρές και μεμονωμένες κατά τόπους επιδιορθώσεις».

Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα στις υπόλοιπες περιαστικές περιοχές, στις Δ.Ε. Σούδας, Θερίσου και Ελ. Βενιζέλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News