Κρήτη: Μετά το ασθενοφόρο, τροχαίο και με αστυνομικό όχημα - Έπεσε σε γκρεμό τεσσάρων μέτρων

Κρήτη
Κρήτη: Μετά το ασθενοφόρο, τροχαίο και με αστυνομικό όχημα - Έπεσε σε γκρεμό τεσσάρων μέτρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Μετά το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και ένα αγροτικό αστυνομικό όχημα ενεπλάκη σε τροχαίο το πρωί της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου στο Ρέθυμνο, με τραυματίες δύο αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στο χωριό Κράνα Μυλοποτάμου.

Συγκεκριμένα,το αγροτικό όχημα των αστυνομικών οι οποίοι βρίσκονταν βρισκόταν σε υπηρεσία, άγνωστο το πώς, εξετράπη της πορείας του  με αποτέλεσμα να πέσει σε παρακέιμενο χωράφι, βάθους 4 μέτρων.

Το αστυνομικό όχημα, αναποδογύρισε 4 φόρες μέχρι που τελικά σταμάτησε την τρελή του πορεία.

Οι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν φέρουν σοβαρά τραύματα.

Ασθενοφόρο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε δέντρο

Ένα ακόμη τροχαίο έλαβε χώρα στους δρόμους της Κρήτης τα ξημερώματα της Τετάρτης, πριν το χωριό Βουρβουλίτης κοντά στις Μοίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Μοιρών, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα δέντρο.

Στο ασθενοφόρο επέβαιναν ο οδηγός και ο γιατρός, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν προληπτικά σε κέντρο υγείας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ασθενοφόρο πιθανώς να είχε κληθεί για τη μεταφορά μεταναστών μετά την επιχείρηση διάσωσης που έλαβε χώρα νότια του νομού Ηρακλείου.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News