Νοσοκομείο Χανίων: Άφησαν ασθενή να σέρνεται στο πάτωμα - ΕΔΕ και συγγνώμη από τη διοίκηση

Κρήτη
Νοσοκομείο Χανίων: Άφησαν ασθενή να σέρνεται στο πάτωμα - ΕΔΕ και συγγνώμη από τη διοίκηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασθενής στα Επείγοντα του νοσοκομείου Χανίων ζήτησε βοήθεια για να πάει στη τουαλέτα και αντί να την εξυπηρετήσουν την ειρωνεύτηκαν

Στο πάτωμα του τμήματος επειγόντων περιστατικών στο νοσοκομείο Χανίων Κρήτης σερνόταν το βράδυ της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου για κάποια ώρα μια ασθενής, σύμφωνα με καταγγελία που έκανε Χανιώτισσα σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, μια τουρίστρια βρισκόταν στα ΤΕΠ με τραύματα και ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, το προσωπικό των ΤΕΠ φέρεται να την ειρωνεύτηκε για απάντηση.

Στο τέλος, όπως αναφέρει, η ασθενής ξεκίνησε η ίδια να πάει στην τουαλέτα, σερνόμενη στο πάτωμα, ενώ κάποιοι παραβρισκόμενοι φέρονται να έλεγαν «άστη να σέρνεται σαν το σκουλήκι για να μάθει».

ΕΔΕ διέταξε η διοίκηση του νοσοκομείου

Η καταγγελία, εκτός από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, έγινε και εγγράφως στη διοίκηση του νοσοκομείου, με τον Διοικητή να απαντάει, ότι έχει ήδη διατάξει κατεπείγουσα ΕΔΕ:

«Επικοινώνησα με τη κυρία που κάνει την καταγγελία, της ζήτησα να την κάνει και εγγράφως σε μας, όπως και έγινε. Έχω διατάξει να διεξαχθεί κατεπείγουσα ΕΔΕ για το συμβάν και εκφράζω συγγνώμη για το περιστατικό αυτό. Η ασθενής, εξ όσων μου έχει αναφερθεί, ήταν υπό την επήρεια μέθης και σε διέγερση, αλλά και πάλι θα έπρεπε να έχει την κατάλληλη αντιμετώπιση», δήλωσε ο Γιώργος Μπέας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News