Στα Ανώγεια ο Κώστας Καραμανλής: Η παρέμβαση για τις παρακολουθήσεις και τα εθνικά θέματα

Κρήτη
Στα Ανώγεια ο Κώστας Καραμανλής: Η παρέμβαση για τις παρακολουθήσεις και τα εθνικά θέματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα τοποθετηθεί, μιλώντας σε ειδική εκδήλωση στα Ανώγεια για την επέτειο 10 ετών από τον θάνατο του Γιάννη Κεφαλογιάννη, πατέρα της νυν βουλευτή και πρώην υπουργού της ΝΔ Όλγας Κεφαλογιάννη

Στη σκιά του εκρηκτικού πολιτικού σκηνικού που έχει διαμορφώσει η υπόθεση των υποκλοπών, αλλά και των μυστικών δημοσκοπήσεων που καταδεικνύουν την υφιστάμενη κυβερνητική φθορά, πλην όμως ελεγχόμενη, η προσοχή των γαλάζιων στελεχών είναι στραμμένη στα Ανώγεια, καθώς σήμερα Τετάρτη (31/8) το απόγευμα, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα τοποθετηθεί, μιλώντας σε ειδική εκδήλωση για την επέτειο 10 ετών από τον θάνατο του Γιάννη Κεφαλογιάννη, πατέρα της νυν βουλευτή και πρώην υπουργού της ΝΔ Όλγας Κεφαλογιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, στην παρέμβασή του ο κ. Καραμανλής αναμένεται να αναφερθεί στα θέματα της επικαιρότητας, με αιχμή την υπόθεση των παρακολουθήσεων και του ρόλου που διαδραματίζει η Τουρκία. Για την υπόθεση των υποκλοπών, ο κ. Καραμανλής αναμένεται να υπογραμμίσει την ανάγκη πλήρους διαλεύκανσης της υπόθεσης για να μην μείνουν σκιές στον δημόσιο βίο. Δεν θα περιέχει καμία αιχμή για την κυβέρνηση η αναφορά του.

Όπως και στις υπόλοιπες πρόσφατες παρεμβάσεις του στο Μέγαρο Μουσικής και στο Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής, θα αναφερθεί εκτενώς στα εθνικά θέματα και στον αποσταθεροποιητικό ρόλο της Τουρκίας, η οποία δείχνει ότι δεν σέβεται το διεθνές δίκαιο σε καμία του έκφανση και το αποδεικνύει στο Αιγαίο, στην Κύπρο και εσχάτως ξανά και στον Έβρο.

Τον κ. Καραμανλή θα προλογίσει η Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα από τον σύζυγο της κ. Κεφαλογιάννη, τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Μίνωα Μάτσα και τον γνωστό ερμηνευτή Βασίλη Σκουλά, ενώ οι διοργανωτές της εκδήλωσης περιμένουν...γαλάζιο συνωστισμό με περίπου 1.500 άτομα στην εκδήλωση, αν και ο χώρος που θα γίνει είναι κάπως μικρότερης εμβέλειας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News