Κλειστό γυμναστήριο στο Καστέλι: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή της πρώτης φάσης

Κρήτη
Κλειστό γυμναστήριο στο Καστέλι: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή της πρώτης φάσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συνολικός προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου ανέρχεται στις 808.000 ευρώ με τη χρηματοδότηση να προέρχεται από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή της α’ φάσης του νέου κλειστού γυμναστηρίου στο Καστέλλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας που αναβαθμίζει τις αθλητικές υποδομές σε επίπεδο Δήμου και το οποίο δρομολογεί η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης.

Στο σημείο όπου πρόκειται να αναγερθεί το κλειστό γυμναστήριο, μία από τις πλέον σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, βρέθηκε ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους, Μιχάλη Σαμωνάκη, Γιάννη Δρακάκη και Μανώλη Ζαμπουλάκη, καθώς και τη Πρόεδρο της Κοινότητας Καστελλίου Μαρία Σκουλούδη.

«Έργα όπως αυτά που μπορούν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για όλους τους δημότες, αλλά κυρίως για τη νεολαία του τόπου, αποτελούν προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. Η δημιουργία ασφαλών και λειτουργικών χώρων αθλητισμού, όπως το νέο κλειστό γυμναστήριο στο Καστέλλι, αποτελεί όραμα μας, με γνώμονα πάντα την χωρική αποκέντρωση», δήλωσε ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης.

Το κλειστό γυμναστήριο θα ανεγερθεί σε δημοτικό χώρο εμβαδού 7.414,94 τ.μ., έξω από τον οικισμό του Καστελλίου, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου ανέρχεται στις 808.000 ευρώ με τη χρηματοδότηση να προέρχεται από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News