ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Παρασκευή, 19 Αυγούστου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Παρασκευή, 19 Αυγούστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή, 19 Αυγούστου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνου καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 5:30 π.μ. έως 7:30 π.μ. στις παρακάτω περιοχές του Δήμου Χερσονήσου: Στις περιοχές του πρώην Δημαρχείου Γουβών του οικισμού Γουρνών, της παραλίας Κουβοχωρίου και στο Κουβοχώρι, των κτηριακών εγκαταστάσεων του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε, στις εγκαταστάσεις της πρώην Αμερικάνικης Βάσης, του ΔΕΚΚ, του κάμπινγκ και του κολυμβητηρίου Γουβών, των διαμερισμάτων Memories του ξενοδοχείου Ζορμπάς και στην περιοχή μετά τις Γούρνες Πεδ., στο βόρειο παράλληλο της εθνικής, πίσω από το ξενοδοχείο VILLA MARIA, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

Από 7:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στις παρακάτω περιοχές του Δήμου Ηρακλείου: Στο Μαραθίτη στην περιοχή του αρδευτικού Πλαϊνιώτη, στην περιοχή έναντι του πρατηρίου υγρών καυσίμων SHELL και στη λεωφ. Εθνικής Αντίστασης από την οδό Ν. Φωκά μέχρι την οδό Μ. Χατζηδάκη μετά παρόδων.              

Από 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στις παρακάτω περιοχές του Δήμου Ηρακλείου: Στις περιοχές του ξυλουργείου Νταγιάση στη Φορτέτσα, στο Μαραθίτη, στις Βασιλειές στη Σίλαμο και τον Αγ.Βλάσης καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Στα Χανιά

Από 5:45 π.μ. έως 9:00 π.μ. στις παρακάτω περιοχές του Δήμου Βάμου: Πλάκα, Κόκκινο Χωριό, Radar Δραπάνου, Πολεμικό Ναυτικό Δράπανος.  

Στο Ρέθυμνο

Από 5:30 π.μ. έως 6:00 π.μ. στις παρακάτω περιοχές του Δήμου Ρεθύμνης: Κουμπές, ΣΤαμαθιουδάκη, Ν. Βαρδινογιάννη, Στρατόπεδο, Πανόραμα.

Από 6:00 π.μ. έως 7:00 π.μ. στις παρακάτω περιοχές του Δήμου Ρεθύμνης: Ατσιπόπουλο, Βιολί, Χαράκι, Μύτη Γρύντα, Ζουρίδα.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News