Τουρισμός: Ο Ιούλιος κατέρριψε όλα τα ρεκόρ στο Μινωικό Ανάκτορο (βίντεο)

Κρήτη
Τουρισμός: Ο Ιούλιος κατέρριψε όλα τα ρεκόρ στο Μινωικό Ανάκτορο (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά χιλιάδες οι επισκέπτες φτάνουν στον αρχαιολογικό χώρο και οι ουρές που σχηματίστηκαν ήταν τεράστιες
 • Ουρές δεκάδων μέτρων για το Μινωικό Ανάκτορο (βίντεο)
 • Κατά χιλιάδες φτάνουν οι τουρίστες από κάθε γωνιά του κόσμου
 • Ο Ιούλιος κατέρριψε όλα τα ρεκόρ στο Μινωικό Ανάκτορο
 • Κατακόρυφη η αύξηση των επισκεπτών και τον Αύγουστο
 • Στα υψηλότερα σκαλιά του βάθρου για τους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας αναμένεται να βρεθεί και πάλι η Κνωσός, καθώς κατά χιλιάδες οι τουρίστες επισκέπτονται το Παλάτι του Μινώα, με τους αριθμούς να δείχνουν ενθαρρυντικά στοιχεία.

  Σύμφωνα με το Σωματείο Ξεναγών Κρήτης υπήρξε ακόμη και ημέρα στη διάρκεια του Ιουλίου που 8.000 επισκέπτες είδαν από κοντά την Κνωσσό, καταρρίπτοντας όλα ρεκόρ, ενώ οι επισκέπτες επιδεικνύουν τεράστιο ιώβεια περιμένοντας κάτω από τον καυτό ήλιο.

  Όνειρο ζωής ήταν για πολλούς ξένους και Έλληνες επισκέπτες να δουν από κοντά το θαυμαστό παλάτι του Μίνωα και να κάνουν ένα ταξίδι στο μινωικό πολιτισμό. Κατά χιλιάδες οι επισκέπτες φτάνουν στον αρχαιολογικό χώρο και οι ουρές που σχηματίστηκαν ήταν τεράστιες.

  Οι πρώτοι αριθμοί, που καταδεικνύουν τον τεράστιο ρόλο που διαδραματίζει η Κνωσός μεταξύ των σημαντικότερων αρχαιοτήτων της χώρας, προκαλούν χαμόγελα και ικανοποίηση. Σύμφωνα με το Σωματείο Ξεναγών Κρήτης τον Ιούλιο καταρρίφθηκαν όλα ρεκόρ.

  Τα στοιχεία και η «έκρηξη» στην επισκεψιμότητα, προμηνύουν μια ακόμη καλύτερη συνέχεια και αποτελούν τον καλύτερο οιωνό για την κορύφωση του καλοκαιρού. Όλα δείχνουν ότι και ο Αύγουστος θα κλείσει με μεγάλη επισκεψιμότητα και υψηλό επίπεδο εισπράξεων από εισιτήρια.

  Το Σωματείο Ξεναγών ελπίζει στην επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν έως τον Νοέμβριο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News