ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Πέμπτη

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Πέμπτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 18 Αυγούστου σε περιοχές του νομού Ηρακλείου καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Νομός Ηρακλείου

Από τις 5:30:00 πμ έως 7:30:00 πμ. Στο δήμο Χερσονήσου, στις Κ.Γούβες, Δ.Χερσονήσου στην περιοχή από τη διακλάδωση των Γουρνών μέχρι τη διακλάδωση των Πάνω Γουβών, και στην περιοχή από την παραλία Κ.Γουβών από το ξενοδοχείο Διογένης Παλλάς έως το κάμπινγκ Γουβών περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Μον Ρεπό, Gouves Park, Μαρίνα, Astir Beach, Magda Hotel, Kalia Beach, Λάβρις και Αφροδίτη. Επίσης στις περιοχές από τον Αποσελέμη ποταμό μέχρι τη διακλάδωση των Κάτω Γουβών, περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Amirandes, Πάνθεων, Μαριγιάννα, Δαριβιανάκη, Studios Elpida, St. Constantin, Kaissa.Επίσης στις περιοχές Λεμονιές και παραλία Αγ.Κων/νου καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, αντλιοστάσια και κεραίες κιν.τηλεφωνίας των παραπάνω περιοχών, λόγω εργασιών συντήρησης.

Από τις 7:30:00 πμ έως 3:00:00 μμ. Στο δήμο Ηρακλείου, στον Αγ.Ιωάννη το Χωστό στην περιοχή του ζαχαροπλαστείου Χρονιάρη. (Κανάρια) και στις οδούς Μάνου Κατράκη από την οδό Αγ.Ιώαννη Χωστού μέχρι το κατάστημα ελαστικών Μαστρακούλη, Αγ.Ιωάννη Χωστού από την οδό Βεργίνας μέχρι την οδό Μ.Κατράκη και στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από την οδό Αγ.Ιωάννη Χωστού μέχρι την οδό Γαύδου.Επίσης στην οδό Γαύδου, λόγω κατασκευών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News