Μαμουλάκης για Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Επιβάλλεται η Πολιτεία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της

Κρήτη
Μαμουλάκης για Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Επιβάλλεται η Πολιτεία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης έχει αφεθεί έρμαιο της μοίρας του τα τρία χρόνια της Κυβέρνησης Μητσοτάκη» αναφέρει στη δήλωσή του, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή την κυβερνητική αδιαφορία που έχει οδηγήσει το Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» να καταγράφει την 2η χειρότερη βαθμολογία αξιολόγησης από τους επισκέπτες του σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης έχει αφεθεί έρμαιο της μοίρας του τα τρία χρόνια της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αποτέλεσμα αυτή της αδιαφορίας, να κατατάσσεται ως το 2ο χειρότερο της Ευρώπης με τα περισσότερα παράπονα των ταξιδιωτών να αφορούν τον ανεπαρκή εξοπλισμό και τον συνωστισμό. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι οι φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού του, δεν αρκούν. Επιβάλλεται η Πολιτεία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και να ενισχύσει τις υποδομές, αντιλαμβανόμενη ότι το «Νίκος Καζαντζάκης» αποτελεί την βασική πύλη εισόδου για την Κρήτη και μια από τις βασικότερες για όλη την Ελλάδα. Όπως επίσης και το ότι έχει μπροστά του αρκετά χρόνια λειτουργίας μέχρι την ολοκλήρωση του αεροδρομίου Καστελλίου. Τρόποι αναβάθμισης μπορούν να βρεθούν, θυμίζω για παράδειγμα την συνεργασία με τα Κ.Α.Ε. επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Πολιτική βούληση δεν υπάρχει. Μάλλον επειδή ο κ. Μητσοτάκης έχει άλλες προτεραιότητες.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News