Τακτικές Μεταθέσεις 2022: Ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα στα Αστυνομικά Τμήματα Μινώα Πεδιάδος και Μαλεβίζιου

Κρήτη
Τακτικές Μεταθέσεις 2022: Ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα στα Αστυνομικά Τμήματα Μινώα Πεδιάδος και Μαλεβίζιου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύριο ζήτημα η έλλειψη προσωπικού - Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου

Τα χρόνια αιτήματα μας όσον αφορά τις ενισχύσεις στα Αστυνομικά Τμήματα Μινώα Πεδιάδος και Μαλεβίζιου τα οποία βρίσκονταν με προσωπικό αρκετά λιγότερο των οργανικών τους θέσεων ικανοποιήθηκαν κατά τις πρόσφατες Τακτικές Μεταθέσεις έτους 2022 που πραγματοποιήθηκαν στις  22 Ιουλίου 2022.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου

Τόσο εμείς ως Ένωση μέσω των αιτημάτων μας σε φυσική και πολιτική ηγεσία του Σώματος όσο και η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου που υλοποίησε τις μεταθέσεις δείξαμε εμπράκτως την επιθυμία μας για την ενίσχυση των ανωτέρω υποστελεχομενων υπηρεσιών με ικανό αριθμό Αστυνομικών.

Ευελπιστούμε με τις εν λόγω μετακινήσεις στην εύρυθμή λειτουργία των ανωτέρω Αστυνομικών Τμημάτων για την καλύτερη Υπηρεσιακή ζωή των συναδέλφων.

Προς μεγάλη μας έκπληξη όμως λάβαμε γνώση, μέσω του εκπροσώπου μας στο ανωτέρω Συμβούλιο ότι πάρθηκαν αποφάσεις για μεταθέσεις Αστυνομικών, από διάφορες Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, οι οποίοι μετατεθηκαν πάρα τη θέληση τους και χωρίς να έχουν υποβάλει κάποια αίτηση επιθυμίας για μετάθεση.

Τόσο ο εκπρόσωπος όσο και σύσσωμο το Δ.Σ. της Ένωσης μας από την πρώτη στιγμή εκφράσαμε τη δυσαρέσκεια μας για αυτές τις μεταθέσεις.

Αιτηθηκαμε άμεσα και πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τη Διοίκηση της Δ.Α. Ηρακλείου, σε ημερομηνία προ του συμβουλίου των προσφυγών, όπου τονίσαμε την απογοήτευση μας στις συγκεκριμένες αποφάσεις που οδήγησαν στις μετακινήσεις των συναδέλφων μας. Αρκετοί εξ' αυτών, οι οποίοι μετακινήθηκαν αδίκως από τις Υπηρεσίες τους χωρίς να το επιθυμούν, υπέβαλαν αίτηση ακύρωσης ως είχαν νόμιμο δικαίωμα.

Την Τρίτη 2 Αυγούστου συστήθηκε σε σώμα Συμβούλιο της Διεύθυνσης μας προκειμένου να εξετάσει τις παραπάνω προσφυγές των συναδέλφων μας και ελπίζαμε ότι στο εν λόγω συμβούλιο κάποια αιτήματα θα  ικανοποιούνταν πράγμα που δεν συνέβη εκτός μιας περίπτωσης συναδελφου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας δηλώνει εμπράκτως την στήριξη στους συναδέλφους και είμαστε δίπλα τους σε περίπτωση που αποφασίσουν να προσφύγουν σε διοικητικά δικαστήρια για ακύρωση αυτών.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News